Što je Deezer?

Deezer je glazbena streaming usluga s više od 53 milijuna domaćih i stranih pjesama.

Potrebna ti je samo veza na internet i aplikacija za smartphone, tablet, Mac OS X, PC s Windows 8/10 ili Smart TV. Također ga možeš koristiti iz internetskog preglednika na stranici deezer.com.

Samo za HT pretplatnike mobilnih usluga Deezer Premium s najboljom kvalitetom zvuka i bez reklama dostupan je po najnižoj cijeni, a naplaćuje se kao opcija uz tarifu na mjesečnom računu.

Za korisnike tarifa Neograničena te Najbolja L i M prvi mjesec korištenja naplaćuje se samo 9 kn, a nakon toga 39 kn/mj.

53 milijuna pjesama

Istraži svijet glazbe s više od 53 milijuna domaćih i stranih pjesama. Napravi svoje playliste ili se prepusti Flow pametnom odabiru.

Ponesi glazbu sa sobom

Kamo god krenuo i koji god uređaj ponio, tvoja glazba će uvijek biti uz tebe.

Bez potrošnje interneta

Postavi Deezer kao svoju aplikaciju po izboru bez potrošnje interneta i zaboravi na brigu o megabajtima.

Pjesama je mnogo, a vremena malo

Aktiviraj Deezer odmah

I to za samo 9 kuna prvi mjesec, a svaki idući 39 kuna.

Klikni na gumb za aktivaciju, prijavi se koristeći svoje Telekom ID podatke i počni uživati u glazbi. Aktivirati možeš i direktno s mobilnog uređaja. Pošalji SMS sadržaja A na 13636 i prati daljnje upute.

39 kn
9 kn

prvi mjesec

Aktiviraj

Tko je sve na Deezeru

"S Deezerom mogu putovati kroz vrijeme. Mogu u bilo kojem trenu slušati svoje najdraže izvodače iz 40-ih i 50-ih, a ako mi dosade, skočim iz jedne ere u drugu. Ponekad, ako mi fali razgovor s tatom, samo poslušam što je imao za reći u 90-ima, pa opet skočim malo u 70-e. Nema granica u mogućnostima."

" Nekad je više zaista više! Obožavam Deezer, jer iz ogromne baze pjesama i izvođača mogu posegnuti za onim što želim, kad god želim. Baš sam si nedavno složila playlistu starih stvari iz prošlosti na koje sam zaboravila i koje baš tako često ne čujem na radiju. A obožavam ih! "

" Deezer je jedini servis koji u memoriji ima više pjesama nego što ih ima u mojoj glavi. "

Česta pitanja i odgovori

Kako aktivirati Deezer?

Prvo korištenje Deezera

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

Radi i bez interneta

Internetska veza ti nije potrebna, jer na svoj mobitel, tablet ili računalo možeš preuzeti albume ili popise pjesama unaprijed i slušati ih bilo kad u izvanmrežnom načinu rada.

Deezer ti štedi podatkovni promet

U mobilnoj aplikaciji sam odredi količinu memorije za smart cache značajku, a pjesme koje najčešće slušaš će ostati na uređaju bez potrebe za ponovnim preuzimanjem.

Odaberi svoju aplikaciju bez potrošnje interneta

U sklopu ponude Najboljih tarifa na pretplatu možeš odabrati jednu aplikaciju koja neće trošiti internetski promet iz tarife ili internet opcije. Aplikaciju bez potrošnje možeš koristiti sve dok imaš interneta u tarifi ili internet opciji.

Aplikaciju po izboru moguće je odabrati prilikom aktivacije tarife. Odabir aplikacije bez potrošnje moguće je promijeniti svaki mjesec putem Moj Telekom Portala, korisničke podrške, društvenih mreža ili u prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma.

Promotivna Deezer ponuda

Naplata prvog mjeseca korištenja usluge po promotivnoj cijeni od 9 kn primjenjuje se samo za korisnike tarifa Neograničena, te Najbolja L ili M. Cijena će nakon toga iznositi 39 kn/mj.

Naziv ponude

Pošalji nam svoje podatke i ubrzo ćemo te kontaktirati za realizaciju narudžbe

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.