Što je Deezer?

Deezer je glazbena streaming usluga s više od 53 milijuna domaćih i stranih pjesama.

Potrebna vam je samo veza na internet i aplikacija za smartphone, tablet, Mac OS X, PC s Windows 8/10 ili Smart TV. Također ga možete koristiti iz internetskog preglednika na stranici deezer.com.

Samo za HT pretplatnike mobilnih usluga Deezer Premium s najboljom kvalitetom zvuka i bez reklama dostupan je po najnižoj cijeni, a naplaćuje se kao opcija uz tarifu na mjesečnom računu.

Za korisnike Najboljih tarifa XL, L i M prvi mjesec korištenja naplaćuje se samo 9 kn, a nakon toga 39 kn/mj.

53 milijuna pjesama

Istražite svijet glazbe s više od 53 milijuna domaćih i stranih pjesama. Napravite svoje playliste ili se prepustite Flow pametnom odabiru.

Ponesite glazbu sa sobom

Kamo god krenuli i koji god uređaj ponijeli, vaša glazba će uvijek biti uz vas.

Bez potrošnje interneta

Postavite Deezer kao svoju aplikaciju po izboru bez potrošnje interneta i zaboravite na brigu o megabajtima.

Pjesama je mnogo, a vremena malo

Aktivirajte Deezer odmah

I to za samo 9 kuna prvi mjesec, a svaki idući 39 kuna.

Kliknite na gumb za aktivaciju, prijavite se koristeći svoje Telekom ID podatke i počnite uživati u glazbi. Aktivirati možete i direktno s mobilnog uređaja. Pošaljite SMS sadržaja A na 13636 i pratite daljnje upute.

39 kn
9 kn

prvi mjesec

Aktivirajte

Tko je sve na Deezeru

" S Deezerom mogu putovati kroz vrijeme. Mogu u bilo kojem trenu slušati svoje najdraže izvodače iz 40 ih i 50ih, a ako mi dosade skočim iz jedne ere u drugu. Ponekad, ako mi fali razgovor s tatom, samo poslušam što je imao za reći u 90ima, pa opet skočim malo u 70e. Nema granica u mogućnostima."

" Nekad je više zaista više! Obožavam Deezer jer iz ogromne baze pjesama i izvođača mogu posegnuti za onim što želim, kad god želim. Baš sam si nedavno složila playlistu starih stvari iz prošlosti na koje sam zaboravila i koje baš tako često ne čujem na radiju, a obožavam ih! "

" Deezer je jedini servis koji u memoriji ima više pjesama nego što ih ima u mojoj glavi. "

Česta pitanja i odgovori

Kako aktivirati Deezer?

Prvo korištenje Deezera

Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

Radi i bez interneta

Internetska veza vam nije potrebna jer na svoj mobitel, tablet ili računalo možete preuzeti albume ili popise pjesama unaprijed i slušati ih bilo kad u izvanmrežnom načinu rada.

Deezer vam štedi podatkovni promet

U mobilnoj aplikaciji sami odredite količinu memorije za smart cache značajku, a pjesme koje najčešće slušate će ostati na uređaju bez potrebe za ponovnim preuzimanjem.

Odaberite svoju aplikaciju bez potrošnje interneta

U sklopu ponude Najboljih tarifa na pretplatu možete odabrati jednu aplikaciju koja neće trošiti internetski promet iz tarife ili internet opcije. Aplikaciju bez potrošnje možete koristiti sve dok imate interneta u tarifi ili internet opciji.

Aplikaciju po izboru moguće je odabrati prilikom aktivacije tarife. Odabir aplikacije bez potrošnje moguće je promijeniti svaki mjesec putem Moj Telekom Portala, korisničke podrške, društvenih mreža ili u prodajnim mjestima Hrvatskog Telekoma.

Promotivna Deezer ponuda

Naplata prvog mjeseca korištenja usluge po promotivnoj cijeni od 9 kn primjenjuje se samo za korisnike Najboljih XL, L ili M mobilnih tarifa. Cijena će nakon toga iznositi 39 kn/mj.

Naziv ponude

Pošaljite nam svoje podatke i ubrzo ćemo vas kontaktirati za realizaciju narudžbe

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.