Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

MMS usluge

Razveselite svoje najdraže slikom koja sve govori!

Aktivacija usluge

Za aktivaciju MMS usluge potrebno je poslati prvu MMS poruku sa svog telefona koji podržava MMS nakon čega će na uređaju biti omogućeno i primanje MMS poruka.

Naručite postavke SMS-om

Ukoliko vaš uređaj nije podešen za uslugu T-Mobile MMS, pošaljite besplatnu SMS poruku sadržaja M na broj 13598 i slijedite upute.


U tri koraka do MMS poruke

  1. Uhvatite trenutak MMS kamerom ili izaberite t-zones slikovnu poruku
  2. Dodajte tekst poruke ili u poruku umetnite zvuk
  3. Upišite broj na koji želite poslati MMS poruku, baš kao da šaljete SMS. MMS poruke moguće je slati i na e-mail adrese. Ukoliko MMS poruku pošaljete na broj koji nema aktiviranu uslugu ili ne može primati MMS poruke, ne brinite, primatelju će stići SMS poruka koja će mu javiti na kojoj Web adresi može pročitati vašu poruku.

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.