MAXtv Snimalica

Snimite omiljenu emisiju i pogledajte ju kasnije.
Snimljene sadržaje možete pogledati neograničeni broj puta do 15 dana nakon originalnog emitiranja.

Kako radi snimalica?

Vrijeme početka i završetka snimanja možete jednostavno odabrati prema terminima prikazivanja omiljenih sadržaja u TV vodiču* kojem pristupate putem MAXtv sučelja (daljinskim upravljačem). Istovremeno snimajte više emisija, čak i u slučaju da se prikazuju na različitim kanalima u isto vrijeme.

* Kako Hrvatski Telekom preuzima podatke za elektronski TV vodič (EPG - Electronic program guide) od televizijskih kuća, nije odgovoran niti može utjecati na njihovu eventualnu netočnost.

Snimljeni sadržaj se automatski briše nakon 15 dana od dana snimanja ili ga jednostavno možete obrisati ranije i time osloboditi prostor za nove TV emisije, filmove, serije, utakmice…

Snimajte i arhivirajte svoje omiljene MAXtv sadržaje putem interneta ili mobilnog uređaja bez dodatnih troškova.

Paketi snimalice

Snimalica 10
10

Snimalica 30
30

Uključuje prostor za 10 sati snimanja uz mogućnost brisanja starih i ponovnog snimanja novih sadržaja. Uključuje prostor za 30 sati snimanja uz mogućnost brisanja starih i ponovnog snimanja novih sadržaja.
20,49kn mjesečno
30,75kn mjesečno

NARUČITE NARUČITE

Prikazane cijene sadrže PDV.

Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite