Telekom Bankarstvo

Jednostavno, digitalno i sigurno – Telekom Bankarstvo (TB) je najpovoljniji paket bankarskih usluga, uz koji možeš ostvariti značajne uštede (i više od 900 kn godišnje!) - usluga Zagrebačke banke u suradnji s Hrvatskim Telekomom.

Bez dodatne ugovorne obveze i naknade za otvaranje/zatvaranje računa.

Sve što trebaš od
banke - i više!

Uz inovativno digitalno iskustvo TB usluga uključuje i račune, debitne kartice, jednostavno praćenje potrošnje i još jednostavnije plaćanje te brojne pogodnosti, a na raspolaganju su ti i sve ostale usluge Zabe.

Tele banking Tele banking

Uštedi i više od 900 kn

Možeš značajno uštedjeti na naknadama za vođenje računa, transakcije i podizanje gotovog novca na bankomatima drugih banaka. Ugovori uslugu putem mobilne aplikacije za nekoliko minuta, a potrebni su ti osobna iskaznica i smartphone.

Account

Do 300 kn dobrodošlice!

Kao HT korisnik uslugu možeš ugovoriti za 15 kn mjesečno ili za 10 kn mjesečno ako si u Magenti 1. Za one koji nisu HT korisnici naknada je 20 kn, a ako prebaciš plaću na račun unutar TB-a možeš ostvariti do 300 kn bonusa dobrodošlice.

AIO

IziPay

Šalji novac mobitelom koristeći kontakt iz imenika ili na bilo koji drugi mobilni broj, bez upisivanja IBAN-a i bez naknade.

Send money