novi huawei mobiteli, novi ekosustav

Informirajte se o novim
detaljima prije odluke o kupnji

Nova generacija Huawei mobitela iz P40 serije temelji se na Android 10 AOSP (Android Open Source Project) i dolazi sa Huawei Mobilnim Servisima. Huawei Mobilni Servisi (HMS) skup je usluga temeljenih u oblaku, koji djeluje kao platforma za povezivanje programera aplikacija s Huawei ekosustaovm.

Za instalaciju aplikacija na Huawei mobitel koristi se AppGallery ili More Apps.

Google Playstore s pristupom Aplikacijama, Google Aplikacijama i Google Mobile Services ("GMS") nisu dostupne na HUAWEI P40 seriji uređaja, a što, za sada, može rezultirati da neke aplikacije trećih strana trenutno ne budu dostupne ili ne rade ispravno na novoj seriji Huawei uređaja.

Više o HMS uređajima

Vodič za instalaciju aplikacija
na novim Huawei telefonima

Explore App Gallery

AppGallery je službena HUAWEI platforma za distribuciju aplikacija. Ovdje možete preuzeti sigurne, odabrane i zabavne aplikacije.

Saznajte više
More APPs

MoreApps je besplatno pametno rješenje putem kojeg možete preuzeti svoje omiljene aplikacije s različitih provjerenih linkova i izvora, a razvijena je od strane treće stranke.

Saznajte više
Phone Clone

Phone Clone je najsigurniji i najbrži način za prebacivanje aplikacija, kontakata, fotografija, videozapisa i postavki sa starog na novi HUAWEI pametni telefon.

Saznajte više

Uživajte u noćnim snimkama

Veliki otvor blende od f/1.8 i veći senzor od ½ inča dizajnirani su za privlačenje dodatnog svjetla, tako da možete bezbrižno fotografirati čak i kad sunce zađe. Zahvaljujući HUAWEI AI tehnologiji stabilizacije slike, ručni način rada Super Night omogućava vam veći dinamički domet za oštrije i jasnije fotografije.

Budite kreativni
uz četverostruku stražnju kameru

Svijet je pun ljepota koje čekaju da ih otkrijete. S 4 stražnje kamere, HUAWEI P40 lite slika šire, jasnije i bliže nego što ste ikada mogli zamisliti. Snimajte kinematografske portrete s bokeh objektivom, a zatim se prebacite na makro objektiv i snimite super detaljne fotografije prirodnih ljepota. Imate sve mogućnosti na dlanu koristeći isti telefon. Osjećaj je kao da imate profesionalni foto studio u džepu.

Svjež, racionalan dizajn

HUAWEI P40 lite dizajn naglašava bitne stvari, bez nepotrebnih trikova. Kućište je izrađeno od četverostranog zakrivljenog stakla, tako da u ruci leži dobro kao što i izgleda dobro. Prednja kamera nalazi se u 6,4-inčnom HUAWEI Punch FullView zaslonu, tako da nema dodatnog i nepotrebnog prostora, već samo puno lijepog zaslona. Također, s bočno ugrađenim dizajnom otiska prsta, možete ga otključati jednim dodirom.

Dugotrajna baterija
s brzim punjenjem

S velikim kapacitetom baterije od 4.200 mAh možete odraditi cijeli dan s jednim punjenjem. Čak i ako ga zaboravite napuniti tijekom noći, ne morate brinuti. Prikopčajte mobitel dok pijete jutarnju kavu i bit će napunjen u trenutku, zahvaljujući TÜV Rheinland certificiranoj HUAWEI 40 W SuperCharge tehnologiji, koja u 30 minuta napuni do 70% baterije.

Duboka inteligencija,
izvanredne performanse

HUAWEI P40 lite opremljen je Kirin 810 procesorom, koji donosi vlastite zavidne tehnološke mogućnosti. NPU se temelji na našoj Da Vinci arhitekturi i optimizira učinkovitost i obradu umjetne inteligencije. ISP i IVP obrada slike poboljšava smanjenje buke i ravnotežu, za besprijekorne performanse, bez obzira na to što radite.

Više memorije
za stvaranje uspomena

S ovako odličnom kamerom morat ćete pohraniti puno fotografija. Srećom, HUAWEI P40 lite ima veliki kapacitet pohrane od 6GB RAM-a i 128 GB ROM-a, tako da ima dovoljno mjesta za sve vaše slike i videozapise. Ovakva memorija također znači da možete pokrenuti više aplikacija istovremeno, a da pritom ne utječete na brzinu rada.

Sučelje koje ćete rado koristiti

HUAWEI P40 lite dolazi s našim najboljim sučeljem do sada, EMUI10. Dizajn smo unaprijedili i učinili čisćim i intuitivnijim s elegantnim gradijentom boja. Sve se nalazi tamo gdje bi trebalo biti, a s prirodnim prijelazima između izbornika odmah možete doći tamo gdje želite biti. Upoznajte pravi smisao multitaskinga!

Trgovina aplikacija - App Gallery

HUAWEI AppGallery je službena Huawei platforma za distribuciju, pretraživanje, preuzimanje, upravljanje i dijeljenje mobilnih aplikacija. Huawei nastavlja razvijati ekosustav globalnih aplikacija kako bi vam pružio osigurana, odabrana i raznolika iskustva. Uživajte u ekskluzivnom sadržaju aplikacija, lokalnim aktivnostima i posebnim ponudama.

Huawei Cloud

Dodatna pogodnost za uređaje iz P40 serije kupljene do 31.12.2020. je dodatni prostor na Huawei Cloudu na period od godinu dana od trenutka aktivacije (najkasnije 31.12.2020.).

Pogodnost aktivirajte u AppGallery-Oblak-Nadogradite Prostor za pohranu i ovisno o modelu uređaja uživajte u dodatnom prostoru:
- uz P40 Pro 50 GB
- uz P40 Lite 15 GB.

Što je Huawei App Gallery?
Što su Huawei Mobilni Servisi (HMS)?
Što je Quick Apps?
Ako proizvod nema Google aplikacije, kako mogu pristupiti Googleovim aplikacijama na HUAWEI P40 seriji uređaja?
Koje su razlike između GMS-a i HMS-a?
Mogu li pomoću HUAWEI pretraživača koristiti Google pretraživanje?
Što ako ne mogu pronaći željenu aplikaciju u Huawei APP Gallery?
Možete li mi pomoći pri postavljanju novog uređaja?
Jedna od aplikacija koje se plaćaju ne funkcionira / ne radi normalno / nije dostupna u Huawei AppGallery. Što da radim?
Prima li P40 serija i dalje Android Q/10 ažuriranja?
Što je Phone Clone?
Tijekom kloniranja telefona preko Phone Clone aplikacije, moji kontakti, fotografije i kalendar mogu se prenijeti?
Hoće li nakon kloniranja telefona postojati rizik ugrožavanja mojih bankovnih aplikacija?
Što sve omogućuju predinstalirane Huawei aplikacije?
Koliko traje garancija za HUAWEI P40 seriju pametnih telefona?