Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Stolna računala

Povežite stolno računalo bežično ili direktno LAN kablom. MAXadsl modemi podržavaju minimalno dva računala spojena žicom i više računala spojena na Wi-Fi bežičnu mrežu. Bežično prebacujte slike sa svoga smartphonea i tableta ili odigrajte partiju omiljene multiplayer igre.

Saznajte kako spojiti stolno računalo »

Prijenosna računala

Povežite svoj PC ili Mac prijenosnik bežično ili direktno LAN kablom. MAXadsl modemi podržavaju minimalno dva računala spojena žicom i više računala spojena na Wi-Fi bežičnu mrežu. Završite započeti posao kod kuće ili se pripremite za radni dan i prije nego što dođete u ured.

Saznajte kako spojiti prijenosno računalo »

Smartphone Mobiteli

Bez obzira posjedujete li Android, iOS ili Windows Phone mobilni uređaj — čim dođete kući, vaš smartphone može biti spojen na Wi-Fi mrežu. Dopisujte se s prijateljima na društvenim mrežama i sinhronizirajte svoje podatke s drugim računalima u kući.

Saznajte kako spojiti smartphone »

Tableti

Bilo da se radi o tabletu kojeg ste kupili putem neke od naših promotivnih akcija ili kojeg posjedujete od ranije — ukoliko ima mogućnost bežičnog spajanja moći ćete njime surfati iz bilo kojeg dijela svojeg doma. Posebno zgodno za popodnevno čitanje na omiljenom naslonjaču.

Pronađite upute za spajanje »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.