Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Mi ćemo vam pomoći!

Obratite se prodajnim agentima Hrvatskog Telekoma u bilo kojem trenutku. U donjem desnom uglu ekrana iskočit će oblačić: “Pitajte nas!”. Klikom na njega započinjete razgovor s agentom koji vas vodi kroz proces kupnje i pomaže kod odabira uređaja i tarife.

Prilagodite svoju narudžbu

Svaku narudžbu možete pregledati prije slanja i mijenjati je kako god želite dok niste potpuno zadovoljni.
Ne brinite, podatke možete promijeniti i nakon slanja zahtjeva — samo nam javite na adresu webshop@t.ht.hr.Štitimo vašu sigurnost

Sigurnost plaćanja

Kupujte bez straha. Osobni i financijski podaci zaštićeni su sigurnosnim protokolom s 256-bitnom šifrom (SSL) kakvu koriste banke, kartične kuće i svjetske vlade.

Autorizacija kreditnih kartica

Kod prijenosa podataka tijekom autorizacije kreditne kartice koristimo 3D provjere „Verified by Visa” i „MasterCard SecureCode” kako bi se onemogućio neovlašteni pristup podacima.

Upravljajte svojim Uslugama
putem korisničkih stranica

Ugovaratelj je osoba na čije ime glase računi i priključci. Jedino ugovaratelj može naručivati nove usluge i upravljati postojećim uslugama.

Registrirajte se!

Upravljajte uslugama bez muke putem korisničkih stranica Moj Telekom Portal — napravite svoj korisnički račun već danas.

Odaberite e-račun, isplati se

Kod ugovaranja usluga ostvarujete do 200 kn popusta na uređaje.
Primajte e-račun putem e-maila, korisničkih stranica Moj Telekom Portal ili portala Sviračuni.hr. E-račun sadrži iste podatke kao i papirnati račun, uvijek vam je dostupan te je idealan je za plaćanje internetskim bankarstvom ili nalogom za trajno terećenje.

Imajte svoj OIB pri ruci

Pri naručivanju uređaja ili usluge potrebno je unijeti osobne podatke, dok se kod uređivanja postojećih usluga identificirate korisničkim imenom i lozinkom ili jednokratno OIB-om vlasnika usluge i brojem zadnjeg primljenog računa za tu uslugu.

Uvjeti i načini plaćanja u webshopu

Mobilne uređaje u webshopu možete kupiti na rate putem HT računa, kreditnom karticom ili gotovinom.

Na rate putem HT računa

Odabrani uređaj otplaćujete na rate putem računa za HT usluge, pri čemu su rate iskazane kao odvojena stavka. Manji dio iznosa plaćate odmah, a ostatak u onoliko rata koliko vam traje ugovorna obaveza.

ili

Na rate kreditnom karticom

 • American Express kartica

  Iznos narudžbe Broj rata
  do 300 kn jednokratno plaćanje
  od 301 kn 1–24 mjeseca
 • Diners kartica

  Iznos narudžbe Broj rata
  do 300 kn jednokratno plaćanje
  od 301 kn 1–24 mjeseci
 • Mastercard i Visa kartice

  Iznos narudžbe Broj rata
  do 300 kn jednokratno plaćanje
  od 301 kn 1-24 mjeseca
  Samo za kartice Zagrebačke banke
ili

Jednokratno kreditnom karticom ili gotovinom

Odabrani uređaj plaćate kreditnom karticom prilikom narudžbe ili gotovinom prilikom preuzimanja.

 • Gotovina

  Plaćate prilikom preuzimanja.

 • Maestro, Mastercard i VISA

  Jednostavno i sigurno plaćate putem našeg webshopa.

Dostava je besplatna i stiže
kroz 3–5 radnih dana

Dostava do kućnog praga

Dostava uređaja i dokumenata je besplatna. Ako slučajno niste kod kuće u vrijeme dostave, svoj uređaj možete preuzeti u poslovnici odabranog dostavljača ili sljedeći dan, kada će vam ponovno pokušati dostaviti uređaj.

Dostavu preuzima samo ugovaratelj

Prilikom isporuke uređaja dostavljač će provjeriti identitet osobe koja preuzima uređaj, čak i ako zatražite dostavu na drugu adresu.

NOVO Pregled status narudžbe

Nakon što ste obavili svoju kupovinu u webshopu poslat ćemo vam e-mail potvrde u kojem se nalaze podaci kojima na stranici provjere statusa narudžbe možete saznati očekivani datum isporuke.

Kako otkazati narudžbu?

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, naručenu robu možete vratiti u roku od 14 dana od primitka. Ugovor možete otkazati u nekom od prodajnih centara ili na besplatni telefon 0800 9000 14 dana od zasnivanja.

Imate još pitanja?

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite