Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

POPUST NA MAGENTA 1 MAX2 PREMIUM PAKET

U ovoj promociji možete ostvariti popust na MAX2 Premium paket uz ugovornu obvezu u trajanju od 24 mj.

POPUST NA MAGENTA 1 MAX3 PREMIUM PAKET

U ovoj promociji možete ostvariti popust na MAX3 Premium paket uz ugovornu obvezu u trajanju od 24 mj.

Snimalica 30 je uključena u cijenu paketa

Snimite omiljenu emisiju i pogledajte ju kasnije. Film je već počeo? Krenite ispočetka. Na podržanim TV programima osim što možete pogledati sadržaje do 48h nakon početka emitiranja, vratite unatrag emisiju koja upravo traje i krenite s gledanjem od njezinog početka. Osim toga, možete i snimiti željeni sadržaj i pogledati neograničeni broj puta do 15 dana nakon originalnog emitiranja. Snimalica uključuje prostor za 30 sati snimanja.

Internet

Najveća dostupna brzina interneta u paketu ovisi o vrsti infrastrukture (bakrena ili optička) i tehničkim uvjetima vašeg kućnog priključka kao što su kvaliteta linije i kućnih instalacija ili udaljenost od telefonske centrale.Za MAX2 i MAX3 Premium pakete osnovna brzina na bakrenoj infrastruktori iznosi od 2,8 Mbit/s/ 256 kbit/s do 4 Mbit/s/ 512 kbit/s; od 7 Mbit/s / 448 kbit/s do 10 Mbit/s/ 640 kbit/s; od 14/ 1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s; od 21/ 3,5 Mbit/s do 30/5 Mbit/s; od 28/ 4,2 Mbit/s do 40/6 Mbit/s; od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s , na optičkoj infrastrukturi od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s; od 70/ 14 Mbit/s do 100/20 Mbit/s. Dostupnost navedene optičke brzine ovisi o raspoloživosti optičke infrastrukture.

Internet

Najveća dostupna brzina interneta u paketu ovisi o vrsti infrastrukture (bakrena ili optička) i tehničkim uvjetima vašeg kućnog priključka kao što su kvaliteta linije i kućnih instalacija ili udaljenost od telefonske centrale.Za MAX2 i MAX3 Premium pakete osnovna brzina na bakrenoj infrastruktori iznosi od 2,8 Mbit/s/ 256 kbit/s do 4 Mbit/s/ 512 kbit/s; od 7 Mbit/s / 448 kbit/s do 10 Mbit/s/ 640 kbit/s; od 14/ 1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s; od 21/ 3,5 Mbit/s do 30/5 Mbit/s; od 28/ 4,2 Mbit/s do 40/6 Mbit/s; od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s , na optičkoj infrastrukturi od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s; od 70/ 14 Mbit/s do 100/20 Mbit/s; od 140/ 70 Mbit/s do 200/100 Mbit/s. Dostupnost navedene optičke brzine ovisi o raspoloživosti optičke infrastrukture.

MAXtv Osnovni paket

MAXtv To Go

Televizija na svakom smart uređaju za po kući ili za van i daljinski TV upravljač na mobitelu. Gledajte utakmice, serije, filmove i crtiće uživo ili na zahtjev putem Videoteke, Videopaketa na pretplatu i PPV sadržaja.Putem mobilne aplikacije saznajte sve o nadolazećim emisijama i pročitajte zanimljivosti iz svijeta televizije i filma.

Pickbox

Video paket filmova i serija bez dodatnog plaćanja. Uživajte u kompletnim TV serijama za sve uzraste i sve ukuse, filmovima i Disneyjevim klasicima za najmlađe.

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

U cijenu ovog Magenta 1 paketa uključen je i jedan od sljedeća 4 programska paketa kojeg sami birate. Nakon 30 dana programski paket možete zamijeniti bez naknade nekim drugim od ponuđenih na odabir.

MAX Arena

HBO Premium

Prošireni paket

Sport Klub paket

U cijenu ovog Magenta 1 paketa uključena su dva od sljedeća 4 programska paketa koje sami birate. Nakon 30 dana programske pakete možete zamijeniti bez naknade nekim drugim od ponuđenih na odabir. Zamijeniti možete jedan ili oba programska paketa.

MAX Arena

HBO Premium

Prošireni paket

Sport Klub paket

U cijenu ovog Magenta 1 paketa uključena su četiri dodatna programska paketa.

MAX Arena

Sport Klub paket

HBO Premium

Prošireni paket

Naziv ponude

Pošaljite nam svoje podatke i ubrzo ćemo vas kontaktirati za realizaciju narudžbe.

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.