Svi MAX paketi na jednom mjestu

MAX2 i MAX3 Premium

Za sve koji žele samo najbolje usluge

MAX2 i MAX3 Biram paketi

Za sve koji žele birati i mijenjati TV sadržaj svaka tri mjeseca

MAX2 i MAX3

Za sve kojima je puno previše

Snimalica je uključena u cijenu paketa

Snimite omiljenu emisiju i pogledajte ju kasnije. Film je već počeo? Krenite ispočetka. Na podržanim TV programima osim što možete pogledati sadržaje do 48h nakon početka emitiranja, vratite unatrag emisiju koja upravo traje i krenite s gledanjem od njezinog početka. Osim toga, možete i snimiti željeni sadržaj i pogledati neograničeni broj puta do 15 dana nakon originalnog emitiranja. Snimalica uključuje prostor za 10 sati snimanja.

MAXtv To Go

Televizija na svakom smart uređaju za po kući ili za van i daljinski TV upravljač na mobitelu. Gledajte utakmice, serije, filmove i crtiće uživo ili na zahtjev putem Videoteke, Videopaketa na pretplatu i PPV sadržaja.Putem mobilne aplikacije saznajte sve o nadolazećim emisijama i pročitajte zanimljivosti iz svijeta televizije i filma.

Pickbox

Video paket filmova i serija bez dodatnog plaćanja. Uživajte u kompletnim TV serijama za sve uzraste i sve ukuse, filmovima i Disneyjevim klasicima za najmlađe.

Internet

Najveća dostupna brzina interneta u paketu ovisi o vrsti infrastrukture (bakrena ili optička) i tehničkim uvjetima vašeg kućnog priključka kao što su kvaliteta linije i kućnih instalacija ili udaljenost od telefonske centrale. Osnovna brzina na bakrenoj infrastrukturi iznosi od 2,8 Mbit/s/ 256 kbit/s do 4 Mbit/s/ 512 kbit/s; od 7 Mbit/s / 448 kbit/s do 10 Mbit/s/ 640 kbit/s; od 14/ 1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s. Osnovna brzina na optičkoj infrastrukturi iznosi od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s. Dostupnost navedene optičke brzine ovisi o raspoloživosti optičke infrastrukture.

Internet

Najveća dostupna brzina interneta u paketu ovisi o vrsti infrastrukture (bakrena ili optička) i tehničkim uvjetima vašeg kućnog priključka kao što su kvaliteta linije i kućnih instalacija ili udaljenost od telefonske centrale.Za MAX2 i MAX3 Premium pakete osnovna brzina na bakrenoj infrastruktori iznosi od 2,8 Mbit/s/ 256 kbit/s do 4 Mbit/s/ 512 kbit/s; od 7 Mbit/s / 448 kbit/s do 10 Mbit/s/ 640 kbit/s; od 14/ 1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s; od 21/ 3,5 Mbit/s do 30/5 Mbit/s; od 28/ 4,2 Mbit/s do 40/6 Mbit/s; od 35/ 7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s , na optičkoj infrastrukturi od 35/7 Mbit/s do 50/10 Mbit/s; od 70/ 14 Mbit/s do 100/20 Mbit/s. Dostupnost navedene optičke brzine ovisi o raspoloživosti optičke infrastrukture.

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

DODATNE POGODNOSTI

MAXtv Osnovni paket

MAXtv Mini

MAXtv Mini je MAXtv u malom i dostupan je samo u kombinaciji s ovim MAX2 paketom. Jedina razlika između standardnog MAXtv-a je cijena i ponuda programa. U Magenta 1 MAX2 paketu Mini TV je već u uključen u cijenu mjesečne naknade, dok je uz MAX2 paketu bez Magente 1 dostupan kao dodatna opcija.

Programi koji su uključeni u Mini TV:

U cijenu ovog paketa uključen je i jedan od sljedeća 4 programska paketa kojeg sami birate. Nakon 3 mjeseca programski paket možete zamijeniti bez naknade nekim drugim od ponuđenih na odabir.

MAX Arena

HBO Premium

Prošireni paket

Sport Klub paket

U cijenu ovog paketa uključena su dva od sljedeća 4 programska paketa koje sami birate. Nakon 3 mjeseca programske pakete možete zamijeniti bez naknade nekim drugim od ponuđenih na odabir. Zamijeniti možete jedan ili oba programska paketa.

MAX Arena

HBO Premium

Prošireni paket

Sport Klub paket

U cijenu ovog Magenta 1 paketa uključena su četiri dodatna programska paketa.

MAX Arena

Sport Klub paket

HBO Premium

Prošireni paket

Top