Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Pričam

Pričam 10,00 kn/mj. Aktivirajte

Tarifna opcija Pričam uključuje 45 minuta prema svim mrežama na području Republike Hrvatske (osim za usluge s posebnom tarifom koje započinju brojevima kao što su npr. 062, 060 i sl.).

Opcija je dostupna za aktivaciju na tarifiama Bon start, Kreni, Šalji i Surfaj, Ekipa, Zabava, Plan, Stil, Pričaj, Maraton i Maraton XL

Opciju možete aktivirati direktno slanjem SMS poruke sadržaja PRICAM na broj 13636 ili pošaljite A na broj 13636 i slijedite upute. Opciju možete također aktivirati pozivom Službi za korisnike, kao i na svim T prodajnim mjestima.

Opcija Pričam će se automatski reaktivirati nakon 30 dana od aktivacije ukoliko imate dovoljno sredstva na računu. 24 sata prije automatske reaktivacije primit ćete SMS obavijest te možete odabrati želite li nastaviti koristiti ili deaktivirati opciju.

Stanje preostalih minuta prema svim mrežama uključenih u opciju Pričam provjerite slanjem SMS poruke sadržaja MINSVI na 13230, unosom koda *110*21# ili na Moj Telekom Portalu.

Uvjeti korištenja opcije Pričam (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.