Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Internet L

Internet L 60,00 kn/mj. Aktivirajte

Uz Opciju Internet L surfajte na mobitelu ili prijenosnom računalu bilo kad i bilo gdje i iskoristite 6000 MB podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu.

4G brzina

Surfajte 4G brzinom bez dodatne naknade

Uz Internet L opciju možete surfati 4G brzinom (do 75 Mbit/s download, do 25 Mbit/s upload), aktivirat će se automatski bez dodatne naknade.
Preduvjet za korištenje 4G brzine pristupa internetu je posjedovanje 4G uređaja te je potrebno biti u području koje je pokriveno 4G mrežom. Dostupnost provjerite na karti pokrivenosti.

Opciju Internet možete aktivirati na svim tarifama za korisnike bonova.

Opciju možete aktivirati direktno slanjem SMS poruke sadržaja INTERNET L na broj 13636 ili pošaljite A na broj 13636 i slijedite upute. Također opciju možete aktivirati pozivom Službi za korisnike, kao i na svim T prodajnim mjestima.

Uvjeti korištenja Opcije Internet S, M, L, XL (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.