Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Spika

Spika 10,00 kn/tjedno Aktivirajte

Razgovarajte za 0 kn/min unutar mobilne mreže Hrvatskog Telekoma cijeli tjedan bez ikakvih ograničenja uz naknadu za uspostavu poziva od 0,29 kn.

Ukoliko je dostupna za tarifu koju koristite, opciju možete aktivirati direktno slanjem SMS poruke sadržaja SPIKA na broj 13636 ili pošaljite A na broj 13636 i slijedite upute. Opciju možete također aktivirati pozivom korisničkoj podršci te na svim T prodajnim mjestima.

Opcija će biti aktivirana u roku od 24 sata o čemu ćete biti obaviješteni putem SMS poruke. Trajanje opcije je 7 dana od aktivacije te će se po isteku sedmog dana opcija ponovno naplatiti. Po zahtjevu, deaktivacija usluge će biti izvršena nakon isteka opcije.

Uvjeti korištenja opcije Spika (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.