Mobilna mreža Hrvatskog telekoma pokriva gotovo čitavu Hrvatsku 4G mobilnim signalom najveće brzine do 350 Mbit/s. Brzina ovisi o mobilnom uređaju, razini signala, tarifnom modelu i trenutnoj prometnoj opterećenosti mobilne mreže.

Uređaji za mobilno surfanje

Iz naše ponude odaberite tablet, laptop ili USB modem za surfanje. Kupite ih s popustom uz Najbolje Mobile net tarife za mobilni internet.

Tableti

Veći ekran od mobitela za lakše čitanje i gledanje videa, a puno lakši za nošenje od laptopa

Laptopi

Kupite prijenosno računalo s popustom i otplatnom na rate, uz tarifu za mobilni internet

USB modemi

Spojite bilo koje računalo na mobilni internet ili napraviti prijenosnu Wi-Fi mrežu za više uređaja

Tarife za surfanje

Na pretplatu

  • Odaberite tarifu s 10 ili 75 GB mjesečno
  • Uključena 4G brzina do 350 Mbit/s

Na bonove

  • Tarifu unaprijed plaćate bonovima i trošite samo koliko koristite
  • Što je veći iznos nadoplate, manja je cijena surfanja
Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

NAJBOLJA MOBILNA MREŽA, IZMJERILI KORISNICI – POTVRDILA OOKLA® SPEEDTEST®

Certifikat je dodijelila kompanija Ookla koja predstavlja industrijski standard u testiranju kvalitete telekomunikacijske infrastrukture od strane korisnika, jer se u potpunosti zasniva na korisničkim testovima kvalitete i brzine mreže.

Ookla generira preko 10 milijuna testova od strane korisnika dnevno, a ukupno su telekom korisnici diljem svijeta putem Ooklinog sustava od njegova pokretanja napravili preko 22 milijardi testova brzine i kvalitete svojih mreža. Zbog toga, Ookla ima najveću globalnu bazu podataka o performansama fiksnih i mobilnih mreža diljem svijeta.

Ooklin sustav testiranja kvalitete mreža Ookla Speedtest besplatan je i korisnici testiraju mrežu putem koje pristupaju internetu u realnom vremenu i na vlastitim uređajima, što daje najbolji uvid u njihovo korisničko iskustvo. Svake sekunde diljem svijeta korisnici putem Ookla Speedtest platforme naprave 158 testova.

Potvrđeno analizom podataka Ookla® Speedtest Intelligence® za prvih šest mjeseci 2019. Ookla žigovi koriste se pod licencom i u dozvoljenom obliku: Ookla Speedtest