Izmjerili korisnici

Testirajte i vi brzinu mobilne mreže

Hrvatski Telekom je najbolja mobilna mreža u Hrvatskoj što je dokazano stvarnim mjerenjima korisnika na svim mrežama više od 270 tisuća puta.

Nagradu za hrvatsku najbolju mobilnu mrežu dodijelila je Ookla®, svjetski predvodnik u mjerenjima i analizi fiksnih širokopojasnih i mobilnih mreža.

Na temelju analize Ookla® Speedtest Intelligence® prema podacima iz prvog i drugog kvartala 2019. godine. Ookla zaštitni znakovi koriste se u skladu s licencom i u dozvoljenom obliku: Speedtest.net.

Testirajte
Badge
Ookla, svjetski predvodnik u testiranju i analizi interneta

Više od 10 milijuna testova dnevno

Svaki dan korisnici pokrenu više od 10 milijuna testova širom Speedtest® platformi, a ukupno je do sada izvršeno 25 milijardi mjerenja. Zbog toga, Ookla ima najopsežniju bazu podataka o performansama i dostupnosti fiksnih i mobilnih mreža diljem svijeta.

Neograniceni internet
Napravite svoj Speedtest

Besplatno testiranje stvarne brzine

Speedtest by Ookla mjeri brzinu prijenosa podataka putem mobilnog i fiksnog interneta. Testirajte brzinu bilo kad, na bilo kojem uređaju.

Želim i ja biti na najboljoj mreži!

Naziv ponude

Pošaljite nam svoje podatke i ubrzo ćemo vas kontaktirati za realizaciju narudžbe

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.