09. 05. 2022.

Što je novo u Simpi

Od 15. lipnja 2022. Simpa opcije postale su još bolje!

 

Stigle su nove pogodnosti, promijenile se cijene te količina uključenih GB. Tu su i potpuno nove opcije samo u Moj Telekom aplikaciji!


Promjena se odnosi na mjesečne Simpa opcije: Simpa XS, Simpa S, Simpa M, Simpa L i Simpa XL.


Od 15. lipnja Simpa XL opcija košta 129 kn, umjesto dosadašnjih 119 kn, a na raspolaganju je čak 15 GB (uvećano s dosadašnjih 13 GB) te zajedničkih 2000 minuta ili SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Simpa L opcija košta 109 kn, umjesto dosadašnjih 99 kn, a na raspolaganju je čak 10 GB (uvećano s dosadašnjih 8 GB) te zajedničkih 2000 minuta ili SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Simpa M opcija košta 89 kn, umjesto dosadašnjih 79 kn, a na raspolaganju je čak 7 GB (uvećano s 5 GB) te zajedničkih 2000 minuta ili SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Simpa S opcija košta 69 kn, umjesto dosadašnjih 59 kn, a na raspolaganju je čak 4 GB (uvećano s 2 GB) te zajedničkih 2000 minuta ili SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj.

Simpa XS opcija košta 59 kn, umjesto dosadašnjih 49 kn, a na raspolaganju su 2 GB (uvećano s 1 GB) te zajedničkih 2000 minuta ili SMS-ova prema svim mrežama u Hrvatskoj.


Naknada za uspostavu poziva je 0,24 kn po pozivu.


I dalje možete potrošiti sve te minute bez plaćanja naknade za uspostavu poziva uz opciju Bez uspostave za 14 kn.


I dalje sve neiskorištene jedinice prenosite u sljedeći mjesec, jer ste ih platili.


I dalje ostaje pogodnost za registracijuregistrirani korisnici opcija Simpa XS i S dobivaju dodatnih 0,5 GB u opciji, dok registrirani korisnici opcija Simpa M, Simpa L, Simpa XL dobivaju dodatnih 1 GB uz svaku aktivaciju opcije.


Također, uz opcije Simpa M, Simpa L i Simpa XL i dalje možete aktivirati i Moj Telekom 1 GB opciju za dodatnih 1 GB prometa.


Za one koji žele pomaknuti svoje granice, u ponudi su potpuno nove eSimpa opcije koje omogućuju brže i lakše surfanje na 5G mreži uz 100% kontrolu potrošnje. Riječ je o novoj, eSimpa ponudi za korisnike bonova, kojom korisnici dobivaju još više gigabajta, minuta i poruka, bez brige o naknadi za uspostavu poziva ili što se dogodi kad potroše sve GB iz opcije.

Ako korisnik potroši sav internet promet iz opcije, zaustavlja se daljnja potrošnja radi zaštite stanja računa korisnika te mu se omogućuje aktivacija SOS opcije za 1 kn kojom dobiva 2 GB u iduća 24 sata.  Time je omogućeno da, umjesto naplate po osnovnoj tarifi, korisnik aktivira novu eSimpa opciju u Moj Telekom aplikaciji i bezbrižno nastavi svoje surfanje.

U eSimpa opcijama ne naplaćuje se niti naknada za uspostavu poziva, stoga se 2.000 minuta i SMS poruka iz opcija mogu koristiti bez dodatnih naknada. Dodatna pogodnost je i što korisnici sve neiskorištene jedinice mogu prenijeti u idući mjesec. Za eSimpa korisnike tu je i dalje mogućnost prebacivanja jedinica iz opcije drugim Simpa korisnicima.

Nove eSimpa opcije mogu se aktivirati samo u Moj Telekom aplikaciji, a najbrži će ostvariti pogodnost do čak 120 dodatnih GB kroz 12 mjeseci. Nepotrošene MB/MIN/SMS-ove iz mjesečnih i tjedne opcije i dalje možete prenijeti u sljedeći mjesec ili prebaciti prijatelju – što god vam više odgovara. 


Nove cijene i količine MB/MIN/SMS-ova za svaku opciju, te sve ostale promjene koje ne stanu u ovaj kratki tekst, nalaze se u cjeniku Simpa usluga.


Trebate li nešto posebno učiniti da počnete koristiti nove Simpa opcije?


Ništa posebno. Kao i do sada, u trenutku automatske reaktivacije postojeće opcije treba imati dovoljno kuna na računu (onoliko koliko košta opcija). Opcija će se u tom slučaju sama obnoviti, i to u novu, poboljšanu Simpa opciju.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor.

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.