Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Informativne poruke o dvostrukoj potrošnji

Poslušajte i pročitajte poruke HT-a kojima vas, kao naše korisnike, želimo informirati o statusu potrošnje vaših usluga!

U trenutku kad vaša mjesečna potrošnja dosegne dvostruki prosjek potrošnje iz prethodna tri mjeseca aktivira se govorni automat ili vam dostavljamo pisane poruke kojima vas želimo informirati o ostvarenom prometu.
Tekstovi poruka su različiti, ovisno o uslugama koje koristite, a u komunikaciji su:

 • Glasovna poruka
  HT govorni automat poziva korisnike do 10 puta tijekom mjeseca kako bi ih informirali o ostvarenom prometu za govornu uslugu u nepokretnoj telefoniji. Ako se korisnik javi može poslušati cijelu poruku, a najvažnije je da odsluša prvih 30-ak sekundi poruke tijekom kojih će dobiti najvažnije detalje poruke, te ga automat taj mjesec više neće zvati.
  Tekst glasovne poruke (PDF) »
 • E-mail poruka
  HT-ovim korisnicima fiksnog interneta, odnosno MAXadsl korisnicima, poruka se dostavlja na kontakt e-mail adresu ako nam je poslana. Ako nije, poruka se dostavlja na adresu koja im je dodijeljena kod sklapanja ugovora za internet uslugu.
  Tekst e-mail poruke (PDF) »
 • SMS poruka
  Korisnicima mobilnih usluga HT-a dostavlja se SMS poruka u kojoj je naveden iznos dvostrukog tromjesečnog prosjeka potrošnje, a ne trenutna potrošnja.
  Tekst SMS poruke (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.