Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

SMSinfo račun

Kontrolirajte vlastite troškove i saznajte stanje vašeg računa bilo kada tijekom mjeseca, odnosno i prije mjesečnog obračuna!

Provjera stanja na računu

 • Pošaljite SMS poruku sa slovom S ili praznu poruku na 13110, a ukoliko ste poslovni korisnik pošaljite slovo P
   

  Prima: 13110

  S

 • Stiže vam poruka s informacijom o potrošnji na vašem računu.

  Od: 13110

  Od 01-27.07. 2012. u 13.21. na Vašem T-Mobile računu evidentirano je 100,50 kn. Iznos ne uključuje PDV, naknade i troškove nastale u roamingu.

 • Ukoliko želite provjeriti koliko ste potrošili tijekom roaminga pošaljite SMS poruku sadržaja R na 13110. Iznos u poruci uključuje troškove procesuirane do tog dana bez PDV-a.

  Prima: 13110

  R

 • Ukoliko želite saznati preostali iznos usluga uključenih u vaš tarifni model ili paket, pošaljite SMS poruku sadržaja STANJE na 13110. primit ćete SMS u obliku "15.08. u 13.00 h preostalo vam je unutar: opcije Unlimited 20 minuta; opcije web'n'walk M 30 MB."

  Prima: 13110

  STANJE

Stanje računa koje dobijete putem SMS poruke informativnog je karaktera i ne koristi se za plaćanje računa.

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.