Specijalizirana ICT rješenja za
Hotel, hostel, apartman ili kamp

Da bi sljedeća sezona bila još uspješnija, priprema počinje već danas!

Cjelovito i pouzdano rješenje
za kompletno poslovanje

Odgovorite na sve veće zahtjeve svojih gostiju s vrhunskom uslugom hotelskog TV sustava, IP telefonije i WiFi bežične mreže. Svojim djelatnicima i rukovoditeljima osigurajte moderne alate za veću efikasnost i lakšu prodaju: poslovne i hotelske aplikacije, fiskalne blagajne i najam kvalitetne informatičke opreme.

Digitalizacija poslovanja je nužan korak naprijed koji vam daje nove mogućnosti i bolju kontrolu nad svim segmentima vašeg posla. Zato je od presudne važnosti da odaberete partnera koji će iskreno i predano brinuti o vašim interesima.

Uz stručni tim Hrvatskog Telekoma dobivate cjelovito ICT rješenje krojeno za vaše stvarne potrebe i najkvalitetniju podršku na tržištu.

Sve usluge u ponudi
za hotelijere i ugostitelje

Informatička oprema

Informatička oprema

Saznajte više

Cloud Wi-Fi

Cloud Wi-Fi

Saznajte više

Fiskalizacija

Fiskalizacija

Saznajte više

ICT video nadzor

ICT video nadzor

Saznajte više

Hotelska aplikacija

Hotelska aplikacija

Saznajte više

Poslovne aplikacije

Poslovne aplikacije

Saznajte više

Hotel PMS

Hotel PMS

Saznajte više

ICT LAN/Wi-Fi

ICT LAN/Wi-Fi

Saznajte više

Hotel TV

Hotel TV

Saznajte više
Želim najbolju ponudu
M1

Zašto odabrati ICT i Cloud usluge Hrvatskog telekoma

E-punionice

E-PUNIONICE


Električna vozila sve se više koriste, a najveću poteškoću prilikom njihove uporabe predstavlja nedostatak infrastrukture za njihovo punjenje. Pridonesite zaštiti okoliša, ponudite dodatni sadržaj i povećajte zadovoljstvo svojih gostiju!

Odabirom punionice za vozila na električni pogon dobivate mogućnost punjenja gotovo svih vrsta serijski proizvedenih hibridnih i potpuno električnih vozila (automobila, skutera, bicikala), povećanja atraktivnosti turističkih smještajnih jedinica, besplatno korištenje punionica za krajnje korisnike te, naposljetku ali ne manje važno, pridonosite očuvanju okoliša i čišćem zraku.

Naše punionice prikladne su za rezidencijalnu, poslovnu i komercijalnu zonu te za javna parkirališta, a dozvole za instalaciju nisu potrebne.

E-bicikli

E-BICIKLI


Popularnost e-bicikala u svijetu sve više raste. Priključite se i vi svjetskim trendovima i obogatite svoju ponudu.

U suradnji s partnerima, Hrvatski Telekom može vam ponuditi uslugu iznajmljivanja električnih bicikala kojom gostima nudite rekreaciju i zabavu, a vi ostvarujete dodatni prihod.

Uslugom dobivate električne bicikle, postolja za prihvat i punjenje bicikala te program za upravljanje sustavom za iznajmljivanje. Usluga pruža mogućnost plaćanja najma bicikla kreditnim karticama, a uz mobilnu aplikaciju za korisnike, dobivate i GPS praćenje bicikala.

Pametni parking

PAMETNI PARKING


Ako vaš hotel posjeduje vlastito parkiralište na kojem želite spriječiti stvaranje gužvi te pružiti gostima kvalitetniju uslugu i parkiranje bez živciranja, Pametni parking je usluga za vas.

Pametni parking pruža vam pouzdane informacije s bilo kojeg parkirnog mjesta u bilo koje vrijeme, za vrijeme svih vremenskih prilika i u svim stanjima cestovne površine.

Pametni parking za vas prepoznaje i broji slobodna mjesta, prepoznaje prijestupnike koji blokiraju važna parkirna mjesta u vašim objektima, navodi vozila na parkiralištu izravno do slobodnog mjesta, minimizira promet traženja parkirnih mjesta, poboljšava iskorištenost kapaciteta te može pratiti neograničen broj parkirnih mjesta.

Uza sve to, usluga je jednostavna za održavanje te ostvaruje nisku potrošnju energije.

Što kažu naši korisnici

Romana beach resort

Korisnik usluga:
TV sustav, WiFi mreža, IP telefonija sa tarifiranjem poziva…

"U posljednjoj fazi izgradnje tražili smo pouzdanog partnera koji će isporučiti ICT usluge koji će nam pojednostaviti posao i zadovoljiti potrebe i očekivanja naših gostiju. Imajući na umu visoke zahtjeve naših gostiju, implementirana tehnologija morala je biti na zavidnoj razini.
Samo neke od usluga koje je Hrvatski Telekom uspješno realizirao u našem hotelu su TV sustav, IP telefonija te bežična mreža (WiFi) koja se ujedno nalazi pri vrhu zahtjeva naših gostiju.
Naša prva uspješna turistička sezona dokazala nam je da nismo pogriješili u odabiru Hrvatskog Telekoma za isporučitelja telekomunikacijskih i ICT usluga."


Ivan Gujinović

Direktor

Vinotel Gospoja

Korisnik usluga:
TV sustav, WiFi mreža, Video nadzor, Fiskalne blagajne, IP telefonija sa tarifiranjem broja

"Tražili smo kvalitetnog partnera koji će biti u mogućnost isporučiti više ICT rješenja potrebnih za efikasnije poslovanje te ujedno preuzeti i odgovornost za njihovu isporuku. Želja nam je bila napraviti čim veću integraciju među rješenjima, pribaviti kvalitetna i provjerena rješenja za hotele te u konačnici uštedjeti vrijeme koje bismo potrošili na kontrolu većeg broja izvođača. Odlučili smo se za Hrvatski Telekom koji je ponudio respektabilne reference iz hospitality sektora, savjetovao nas u izboru rješenja, preuzeo odgovornost za kontrolu isporuke te ponudio modele financiranja o kojima nismo ni razmišljali, a pokazali su se interesantnima. Cijeli projekt je realiziran u dogovorenom roku uz konstantnu kontrolu izvođenja. Iznimno smo zadovoljni implementiranim rješenjima i podrškom koju dobivamo od ICT odjela Hrvatskog Telekoma."


Franjo Toljanić

Vlasnik

Provjerite sve usluge za hospitality industriju u našem katalogu.

Katalog Hotel budućnosti

Kontaktirajte nas

Javit ćemo vam se s idealnom ponudom za vaše poslovanje!

Naučite kako vam ICT i Cloud usluge mogu pomoći da unaprijedite svoje poslovanje!

Posjetite ICT Akademiju

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.


Pošaljite