Specijalizirana ICT rješenja za
Hotel, hostel, apartman ili kamp

Da bi sljedeća sezona bila još uspješnija, priprema počinje već danas!

Cjelovito i pouzdano rješenje
za kompletno poslovanje

Odgovorite na sve veće zahtjeve svojih gostiju s vrhunskom uslugom hotelskog TV sustava, IP telefonije i WiFi bežične mreže. Svojim djelatnicima i rukovoditeljima osigurajte moderne alate za veću efikasnost i lakšu prodaju: poslovne i hotelske aplikacije, fiskalne blagajne i najam kvalitetne informatičke opreme.

Digitalizacija poslovanja je nužan korak naprijed koji vam daje nove mogućnosti i bolju kontrolu nad svim segmentima vašeg posla. Zato je od presudne važnosti da odaberete partnera koji će iskreno i predano brinuti o vašim interesima.

Uz stručni tim Hrvatskiog Telekoma dobivate cjelovito ICT rješenje krojeno za vaše stvarne potrebe i najkvalitetniju podršku na tržištu.

Sve usluge u ponudi
za hotelijere i ugostitelje

Informatička oprema

Informatička oprema

Saznajte više

Cloud Wi-Fi

Cloud Wi-Fi

Saznajte više

Fiskalizacija

Fiskalizacija

Saznajte više

ICT video nadzor

ICT video nadzor

Saznajte više

Hotelska aplikacija

Hotelska aplikacija

Saznajte više

Poslovne aplikacije

Poslovne aplikacije

Saznajte više

Hotel PMS

Hotel PMS

Saznajte više

ICT LAN/Wi-Fi

ICT LAN/Wi-Fi

Saznajte više

Hotel TV

Hotel TV

Saznajte više
Želim najbolju ponudu

Zašto odabrati ICT i Cloud usluge Hrvatskog telekoma

Što kažu naši korisnici

Romana beach resort

Korisnik usluga:
TV sustav, WiFi mreža, IP telefonija sa tarifiranjem poziva…

"U posljednjoj fazi izgradnje tražili smo pouzdanog partnera koji će isporučiti ICT usluge koji će nam pojednostaviti posao i zadovoljiti potrebe i očekivanja naših gostiju. Imajući na umu visoke zahtjeve naših gostiju, implementirana tehnologija morala je biti na zavidnoj razini.
Samo neke od usluga koje je Hrvatski Telekom uspješno realizirao u našem hotelu su TV sustav, IP telefonija te bežična mreža (WiFi) koja se ujedno nalazi pri vrhu zahtjeva naših gostiju.
Naša prva uspješna turistička sezona dokazala nam je da nismo pogriješili u odabiru Hrvatskog Telekoma za isporučitelja telekomunikacijskih i ICT usluga."


Ivan Gujinović

Direktor

Vinotel Gospoja

Korisnik usluga:
TV sustav, WiFi mreža, Video nadzor, Fiskalne blagajne, IP telefonija sa tarifiranjem broja

"Tražili smo kvalitetnog partnera koji će biti u mogućnost isporučiti više ICT rješenja potrebnih za efikasnije poslovanje te ujedno preuzeti i odgovornost za njihovu isporuku. Želja nam je bila napraviti čim veću integraciju među rješenjima, pribaviti kvalitetna i provjerena rješenja za hotele te u konačnici uštedjeti vrijeme koje bismo potrošili na kontrolu većeg broja izvođača. Odlučili smo se za Hrvatski Telekom koji je ponudio respektabilne reference iz hospitality sektora, savjetovao nas u izboru rješenja, preuzeo odgovornost za kontrolu isporuke te ponudio modele financiranja o kojima nismo ni razmišljali, a pokazali su se interesantnima. Cijeli projekt je realiziran u dogovorenom roku uz konstantnu kontrolu izvođenja. Iznimno smo zadovoljni implementiranim rješenjima i podrškom koju dobivamo od ICT odjela Hrvatskog Telekoma."


Franjo Toljanić

Vlasnik

Kontaktirajte nas

Javit ćemo vam se s idealnom ponudom za vaše poslovanje!

Naučite kako vam ICT i Cloud usluge mogu pomoći da unaprijedite svoje poslovanje!

Posjetite ICT Akademiju

Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.