Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Kreirajte digitalne marketinške kampanje koje će precizno dosegnuti vašu publiku


Naš tim digitalnih i medijskih stručnjaka nudi vam cjelovita rješenja za ciljano oglašavanje na Internetu, mobilnim i TV platformama. Uspješno gradimo, optimiziramo i upravljamo kampanjama i nudimo sveobuhvatni strateški nastup na digitalnim kanalima temeljen na Vašim individualnim poslovnim potrebama.

Oglašavanje na tportal.hr

Oglašavajte se na vodećem hrvatski news portalu fokusiranom na visoko relevantan i ozbiljan sadržaj kojeg mjesečno posjeti gotovo 4 milijuna posjetitelja.

Facebook oglašavanje

Postavljanje i vođenje kampanje na najpopularnijoj društvenoj mreži

ZAINTERESIRANI? NAŠA PODRŠKA VAM JE NA RASPOLAGANJU.

Kontaktirajte nas

Želite postati naš ICT partner? Ostvarimo zajednički uspjeh, Pridružite nam se.

Više od 30.000 tvrtki i obrta koristi naše ICT usluge

Pratite potrošnju, doplatite bon i uredite svoje opcije online, ili brigu o svojoj tarifi prepustite drugima uz pomoć portala

Moj Telekom

Od sada i na mobitelu!

  • nadogradite tarifu opcijama
  • saznajte stanje računa
  • promijenite tarifu
  • šaljite besplatne SMS poruke

Iskoristite mogućnost dobivanja od 15.000 do 100.000 kuna
bespovratnih sredstava za izradu i redizajn web stranica!

Želite da se pročuje za vaš biznis? Uzmite bespovratne potpore EU-a uz pomoć digitalnog tima Hrvatskog Telekoma

Bavite se internetskom prodajom, želite ući u taj biznis ili jednostavno želite vašu tvrtku bolje pozicionirati na internetu? Ako je odgovor na bilo koje od ta tri pitanja 'da', zanimat će vas natječaj Ministarstva poduzetništva i gospodarstva kojim se dodjeljuju bespovratne potpore za jačanje tržišne pozicije i marketinških rješenja malih i srednjih poduzetnika

Novac je osiguran iz Kohezijske omotnice Europske unije i na natječaj se mogu prijaviti sve mikro, male i srednje tvrtke koje žele jačati svoju digitalnu prisutnost. Iznosi potpora kreću se od 15.000 do 100.000 kuna.

'Svrha ovog poziva je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnostimikro, malih i srednjih poduzeća poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu povećanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Hrvatskoj', stoji u pozivu na natječaj.

Prijave za tražitelje potpore počinju 13. kolovoza 2018. i traju sve do 29. lipnja 2020. ili dok se ne podijeli predviđenih 15,2 milijuna kuna. Više informacija o dokumentaciji i uvjetima možete pregledati ovdje.

Intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70 posto do 85 posto prihvatljivih troškova.

Za pomoć pri kandidiranju i ispunjavanju obrazaca te za sve druge detalje možete se obratiti stručnom timu za digitalne usluge Hrvatskog Telekoma koji će vam besplatno osigurati pomoć oko natječajne dokumentacije.

Kontaktirajte nas na digitalno.oglasavanje@t.ht.hr

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.