Prikaz kartica

prema zadatku, vlasniku i statusu.

Kartice

Na karticama su pohranjene informacije i zadaci u svezi vaših klijenata. Za istog klijenta moguće je dodati više kartica.

Pretraživanje kartica je moguće prema vlasniku i statusu. Filtrirati možete prema dodatnim ili navedenim poljima za pretraživanje.

Grupiranje prema zadacima

Kartice se grupiraju prema zadanom roku izvršenja zadataka [1.1.]:

Ako na vašem zaslonu ima dovoljno prostora, prikazat će se i ime vlasnika [1.2.].

Za dodavanje nove kartice kliknite na tipku [Novo…] [1.3.]. Kasnije je moguće učitati i uređivati karticu klikom na njezin naziv na popisu.

Za dodatne informacije pogledajte: Dodavanje novih klijenata i kartica Struktura kartica, Upravljanje zadacima

02_adatlapok_teendokkel

Vlasnik

Za prikaz kartica odabranog vlasnika [2.1.], ckliknite na tipku [Filtar]. U tom slučaju bit će prikazane te kartice, kao i kartice na kojima je zadatak dodijeljen korisniku.

Odabirom [Filtar] > Vlasnik > Svi [2.2.], bit će prikazane sve kartice. To je zadana postavka filtra.

03_szures_adatlap_felelosre

Pipeline

Moguće su 3+1 grupe statusa. Kartice je moguće premještati između i unutar tih statusa. Grupe i statuse je moguće prilagoditi.

Za dodatne informacije pogledajte: Prilagodba statusa (procesi)

Ako kliknete na status [3.1.], na popisu će se pojaviti samo one kartice koje pripadaju odabranom statusu. Ne možete odabrati niti filtrirati prazne statuse.

Za napredno filtriranje potrebno je načiniti filtar..

Za dodatne informacije pogledajte: Filtri

Ako kliknete na Pipeline ili na X [3.2.], pokraj odabranog statusa, prikazat će se sve kartice koje se nalaze u modulu. To je zadana postavka filtriranja.

04_szures_statuszra

U zagradama pokraj statusa nalazi se broj kartica sa zadacima čiji je rok istekao [3.3.] i kartica s tim statusom [3.4.].

04_lejart_es_osszes_darabszam

Polja na popisu

Za popis polja potrebno je načiniti novi filtar ili učitati spremljen.

Za dodatne informacije pogledajte: Filtri

Ako kliknete na ikonu Tablični prikaz koja se pojavi nakon pokretanja filtra, tablični prikaz zamijenit će prikaz popisa. U tom slučaju bit će prikazano samo 6 polja (ona koja su najprije dodana) [4.1.]. Polja koja su kasnije dodana bit će prikazana samo u izvezenoj tablici.

Redoslijed polja može se mijenjati funkcijom povuci i ispusti. Ako polje ispustite na željenom mjestu tablica se ažurira i stupci se prikazuju u skladu s novim redoslijedom.

Ako kliknete na strelicu pokraj polja, popis će biti poredan prema tom polju [4.2.].

Budući da se navedena polja pojavljuju i tijekom izvoza i dijeljenja, moguće je načiniti Google proračunsku tablicu u kojoj se podaci koji su spremljeni u MiniCRM automatski ažuriraju.

05_listazott_mezok_beallitasa