Jednostavno, sigurno i u skladu sa zakonom

U Europi je početkom 2018. godine stupila na snagu ažurirana Direktiva o tržištima financijskih instrumenata (MiFID II) koja financijske institucije obvezuje na stvaranje novih procesa kako bi se povećala transparentnost u trgovanju financijskim papirima (dionicama, obveznicama i slično) na tržištu kapitala.

Snimač mobilne komunikacije odgovor je na dio MIFID regulative koja zahtjeva snimanje sve komunikacije (sastanci, telefoniranje, mail-ovi, SMS, fax i sve ostalo) koja je dovela ili može dovesti do transakcije na tržištu kapitala te njeno čuvanje na razdoblje od minimalno 5 godina.

Ova usluga neophodna je za sve financijske institucije koje imaju obvezu uskladiti se s MiFiD II regulativom.
Sada je vrijeme za odabir i integriranje rješenja za pripremu ove značajne regulatorne promjene.

Pošaljite upit

Funkcionalnosti uključene u uslugu

Usluga uključuje snimanje svih dolaznih i odlaznih poziva obavljenih putem mobilnih telefona.

Kako bi pružili kompletnu uslugu, naše rješenje osigurava ne samo snimanje komunikacije preko mobilnih uređaja već i spremanje snimki na sigurni server Hrvatskog Telekoma.

Dio usluge je i centralni administracijski portal za pristup i upravljanje snimkama, a može mu se pristupiti isključivo korištenjem ključa za enkripciju čime se osigurava sigurnost podataka od zloupotrebe treće strane.

Zašto odabrati HT uslugu snimanja mobilne komunikacije

Sučelje usluge je izrazito intuitivno te je sama usluga jednostavna za korištenje.

Mobilni pozivi se automatski snimaju i spremaju, nisu potrebna nikakva dodatna odobrenja.

Dobivate All-in-one rješenje koje uključuje i snimač i prostor za arhiviranje na serveru.

Nije potrebna vlastita infrastruktura jer su snimač kao i arhiva snimki smješteni na sigurnom serveru u sklopu data centra Hrvatskog Telekoma.

Tehničku podršku pružamo udaljenim pristupom te 24/7 na telefonu namijenjenom korisnicima ICT usluga Hrvatskog Telekoma 0800 0005.

Cjenik

Usluga

Jedinica mjere

Jedinična cijena

Snimač mobilne komunikacije

Po mobilnom uređaju

99 kn/mj

Prostor za arhiviranje mobilne komunikacije

Po GB prostora

3 kn/mj

Cijene ne sadrže PDV.

Uvjeti korištenja usluge Snimač mobilne komunikacije

Imate još pitanja?

 • Na koji način kupujem uslugu?

  Usluga se nudi poslovnim korisnicima mobilnih priključaka kao dodatak na postojeću tarifu. Ukoliko otkažete ugovor s nama za mobilnu uslugu, dobivate mjesec dana vremena da skinete sve arhivirane snimke s portala. U suprotnom, HT će na svom serveru čuvati snimke i naplaćivati samo naknadu za arhiviranje (storage). Pri sklapanju usluge možete odrediti period čuvanja snimaka na serveru.

 • Da li je usluga ograničena na samo određene tarife?

  Da, ponuda se primjenjuje na slijedeće tarife: VPN Za Sve M, Fleksibilna VPN Tarifa L, VPN Plus 300, VPN Plus 50, Fleksibilna VPN Tarifa S, VPN Za Sve S, VPN Direct Access, VPN Svijet, VPN Za Sve L, VPN Moj Račun L, Najbolja Imam Sve+, VPN Za Sve XL, VPN Executive, VPN Plus 100, VPN Complete Extra, One Imam Sve+, Najbolja Surfam+, VPN Moj Račun S, VPN Plus 150, Fleksibilna VPN Tarifa M, Najbolja Mala+, Fleksibilna VPN Tarifa XL, Najbolja Gold+, Plan Za Posao S, VPN Surfam, Najbolja Pričam+, One Gold+, Plan Za Tim XXL, Plan Za Tim XXL+, VPN Total, Najbolja Start+, VPN Professional L, VPN Basic Extra, One Executive+, Najbolja Executive+, Extra Biz Total L+, Extra Biz Prica S, Plan Za Posao L, VPN Plus, Plan Za Posao M, VPN Professional XL.

 • Što ako prijeđem na mobilnu tarifu koja nije obuhvaćena ovom uslugom?

  U tom slučaju, usluga snimača se deaktivira ali postojeće snimke ostaju pohranjene na serveru.

 • Koje mogućnosti imam u slučaju tehničkih poteškoća s uslugom?

  Rješavanje tehničkih poteškoća pružamo udaljenim pristupom te 24/7 na telefonu namijenjenom korisnicima ICT usluga Hrvatskog Telekoma 0800 0005.

Želite postati naš ICT partner? Ostvarimo zajednički uspjeh, Pridružite nam se.

Imate pitanje? Naša ICT podrška na raspolaganju vam je 24/7.

Kontaktirajte nas

Ne da Vam se tipkati? Nazovite nas, 0800 0005.

Više od 30.000 tvrtki i obrta koristi naše ICT usluge

Isprobajte inovativne tehnologije

U Zagrebu ste ili okolici i želite isprobati naše poslovne usluge uživo? Posjetite Business Showroom Hrvatskog Telekoma — prvi telekomunikacijski multimedijalni centar u Hrvatskoj koji predstavlja jedinstven prodajno-izložbeni prostor s objedinjenom inovativnom ponudom ICT usluga.

Dogovorite sastanak

Ako kojim slučajem ne možete do Business Showrooma, posjetite jedan od T-Centara.

Showroom Showroom Showroom

Naučite kako vam ICT i Cloud usluge mogu pomoći da unaprijedite svoje poslovanje!

Posjetite ICT Akademiju

Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.