Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Multi Office

Multi Office S

Ostvarite komunikaciju između ureda koji mogu biti smješteni na 2 lokacije uz: podatkovni VPN, 10 e-mail adresa, 150 MB web prostora na PRO webu i Net Office Start paket.

već od
287,01 kn/mj.
Pošaljite upit

Multi Office M

Ostvarite komunikaciju između ureda koji mogu biti smješteni na 3 lokacije uz: podatkovni VPN, 30 e-mail adresa, 150 MB web prostora na PRO webu i Net Office Start paket.

već od
382,39 kn/mj.
Pošaljite upit

Multi Office L

Ostvarite komunikaciju između ureda koji mogu biti smješteni na 4 lokacije uz: podatkovni VPN, 50 e-mail adresa, 150 MB web prostora na PRO webu i Net Office Start paket.

već od
477,77 kn/mj.
Pošaljite upit

Multi Office XL

Ostvarite komunikaciju između ureda koji mogu biti smješteni na 5 lokacija uz: podatkovni VPN, 50 e-mail adresa, 150 MB web prostora na PRO webu i Net Office Start paket.

već od
573,15 kn/mj.
Pošaljite upit

Pratite događanja u prostoru i kad niste u njemu, budite istovremeno na nekoliko različitih lokacija te dodatno zaštitite svoju investiciju i to sve uz Video nadzor preko T-Com Multi office usluge.

Odabirom pristupne ADSL brzine na svakoj od lokacija Multi Office optimizirate performanse i troškove svoje mreže što znači da se naknade za ADSL brzinu na svakoj od lokacija naplaćuju dodatno na cijenu usluge Multi Office.

*uz potpis ugovorne obveze na 24 mj.

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.