Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

iPhone logo

Pro kamera. Pro zaslon.
Pro performanse.

Kupi iPhone 11 Pro Kupi iPhone 11 Pro Max iPhone colors
Dizajn

Posvećenost detaljima

Četiri nove mat staklene završne obrade. 5.8-inčni ili 6.5-inčni Super Retina XDR zaslon.1
I najčvršće staklo u smartphoneu.

iPhone colors
TROSTRUKI SUSTAV KAMERA

Tri kamere
koje rade kao jedna

iPhone colors iPhone colors
4K VIDEO

Video najviše kvalitete
u smartphoneu

Snimajte 4K videozapise s proširenim dinamičkim rasponom pri 60 sličica u sekundi.
Četiri puta veći kadar.
I uređujte s novim alatima za rotaciju, izrezivanje i filtere.

iPhone img
NIGHT MODE

Visoka tehnologija susreće
nisku razinu svjetla

Od slabo osvjetljenih restorana do zalazaka sunca na plaži,
novi Night mode način rada kamere daje odlične fotografije - automatski.

iPhone img
BATERIJA + ČIP

Više snage.
Dulje trajanje baterije.

Iskoristite do pet sati dulje trajanje baterije uz iPhone Pro Max, i do četiri sata uz iPhone Pro.3 Brzo punjenje je podržano uz uključeni 18W punjač. A13 Bionic s Neural Engine tehnologijom je najbrži čip u smartphoneu.

iPhone colors
SIGURNOST

Privatnost je ugrađena.

Face ID je najsigurniji način otključavanja smarphonea. Ne sprema niti dijeli vašu fotografiju. Uz iPhone vaša privatnost je na prvom mjestu.

iPhone colors
  1. Zaslon ima oblik pravokutnika sa zaobljenim rubovima. Kada se mjeri kao standardni četverokut, zaslon ima dijagonalu od 6,06 inča (iPhone 11), 5,85 inča (iPhone 11 Pro) i 6,46 inča (iPhone Pro Max). Stvarno vidljivo područje je manje.
  2. Trajanje baterije ovisi od načina korištenja i konfiguracije. Posjetite https://www.apple.com/hr/batteries za više informacija.
  3. U usporedbi s prijašnjom generacijom.
  • Navedene karakteristike i marketinške poruke uređaja preuzete su u potpunosti od proizvođača. Neispravnosti uređaja, između kojih izdvajamo kvarove nastale izlaganjem uređaja tekućinama, padovima i sličnim oštećenjima, za vrijeme jamstvenog roka utvrđuje i procjenjuje ovlašteni servisni centar, a kojeg je odabrao proizvođač. Više detalja potražite na stranici Proizvođača gdje su specificirani uvjeti korištenja i jamstva: https://support.apple.com/en-us/HT207043, odnosno potražite informacije na Apple support broju za Hrvatsku: 0800 222-427 ili u drugim državama Europe na: https://support.apple.com/en-gb/HT201232.