Spojite svoje fiksne i mobilne usluge u skladu sa svojim poslovnim potrebama i otkrijte novi svijet pogodnosti. Izaberite naše fiksne pakete i mobilne usluge, a tu su i naša napredna digitalna rješenja koja će vam olakšati poslovanje.

Odaberite usluge

Nova Magenta 1 Business uključuje

Fiksni paketi

Mobilne usluge

Premium oprema

Budžet za uređaje

Podrška 24/7

Uz osnovne osigurali smo vam i sljedeće usluge

Digitalna rješenja

MAXtv

Flat internet!

U novoj Magenti koristite internet bez ograničenja i poslujte bezbrižno.

Najveće brzine

Uz fiksne pakete dostupne su vam brzine čak do 1Gbit/s, a uz mobilne tarife iskoristite sve prednosti 5G mreže!

Budžet za uređaje

Iskoristite jedinstvenu pogodnost na tržištu: uz odabir svojih usluga, dobivate vlastiti budžet kojim sami upravljate a potrošiti ga možete na uređaje po svojoj želji!

Iskoristite budžet

Sigurnost
poslovanja

Uz naša sigurnosna rješenja koja štite i vašu fiksnu mrežu i mobilne priključke, vaš je posao u sigurnim rukama! Zaštitite vaše digitalno radno mjesto, ured i vaše poslovne podatke i ne brinite o kontinuitetu vašeg poslovanja.

Vrhunska oprema

Od sada, u Magenta fiksnim paketima dostupni su vam vrhunski modemi koji svojim performansama osiguravaju veće brzine i veću stabilnost veze te kvalitetniji WiFi signal i veći domet u odnosu na uobičajene modeme. Digitalizaciju radnog mjesta započnite s izborom vrhunskog poslovnog laptopa te fiskalne blagajne!

U novoj Magenta 1 Business ponudi, odaberite i najbolja poslovna rješenja za digitalizaciju vašeg poslovanja

DIGITALNO POSLOVANJE

Povećajte svoje prihode i još lakše privucite nove kupce. Izraditi ćemo vašu novu web stranicu ili web shop i pomoći vam s oglašavanjem na internetu.

PREMIUM FISKALNA BLAGAJNA

Sve u jednom uređaju i na jednom mjestu! Blagajna, kartično plaćanje, pisač i 20 GB mobilnog prometa za fiskalizaciju bez brige.

MOJ DIGITALNI URED
I MICROSOFT 365

Odaberite poslovne laptope s 20 GB mobilnog interneta te Microsoft 365 pakete za bezbrižno obavljanje posla gdje god se nalazili. Uz to, u sklopu ovog paketa osiguravamo vam 24/7 IT asistenciju.

Odaberite usluge i napunite budžet za povoljniji uređaj

Odaberite usluge

U Magenti 1 Business pružamo vam podršku za sve vaše telekom usluge i digitalna rješenja!

Premium Support

Putem Premium korisničke podrške vaši će se pozivi rješavati ažurno i efikasno unutar grupe ekspertnih agenta koji su u potpunosti upoznati sa svim detaljima vašeg poslovanja s nama.

Podrška ICT rješenjima

Udaljenim pristupom vašem računalu otklanjamo poteškoće u radu vaše opreme i digitalnih poslovnih rješenja.

Najveća mreža tehničara

U slučaju kvara Hrvatski Telekom osigurava vam dolazak naših tehničara na vašu adresu idući radni dan.

NAJVEĆA. NAJBRŽA.
VODEĆA MREŽA.

Najvažnije stvari u poslu i životu su nezamislive bez mreže. Ona je danas sastavni dio naših života, a najvažnije nam stvari ovise o njoj.

Zato ne radite kompromise, jednostavno odaberite vodeću mrežu.

Želim budžet za uređaj

Odaberite uslugu

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće