Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

BITI PRVI JE JAKO DOBAR OSJEĆAJ!

Osjetite nevjerojatnu 4G brzinu do 262,5 Mbit/s

Provjerite dostupnost

donesite stari 3G
i snizite cijenu
novog 4G uređaja

Ponuda vrijedi samo za
navedene uređaje u T-Centrima

 • Što je 4G?

  4G ili LTE je četvrta generacija mobilne mreže koja vam omogućuje najbrži mobilni internet na vašem mobitelu, tabletu ili računalu.

  Zašto 4G?

  Na 4G mreži možete bez čekanja na učitavanje uživo gledati HD televizijski program (MAXtv To Go), igrati online igrice bez zastajkivanja ili ostvarivati videopozive u savršenoj HD kvaliteti.

 • Prvi u Hrvatskoj
  SURFAJTE brzinom do 262,5 MBIT/s

  Kao tržišni lider u razvoju brzog mobilnog interneta u Hrvatskoj napravili smo novi iskorak i od 2. mj. 2016. povećali maksimalnu brzinu mobilnog interneta u 4G mreži do nevjerojatnih 262,5/50 Mbit/s (download/upload).

  U ostatku Hrvatske maksimalna brzina iznosi do 150/50 Mbit/s.
  Brzina ovisi o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže.

  Koliko je to brzo?

  Za usporedbu: jedan sat videa u HD kvaliteti možete preuzeti za jednu minutu, a na društvene mreže poslati novi selfie prije nego stignete trepnuti.

Što vam je potrebno za 4G?

 • Tarifa ili opcija

  Kako biste mogli uživati u najbržem internetu na 4G mobilnoj mreži potrebna vam je tarifa s uključenom 4G brzinom ili aktivirana 4G opcija na podržanim tarifama.

 • Kompatibilni 4G uređaj

  Za spajanje na 4G mobilnu mrežu potreban je 4G mobilni uređaj, a za postizanje maksimalno mogućih do 262,5 Mbit/s mobilni uređaj koji svojim karakteristikama podržava prijenos tom brzinom.
  Pogledajte 4G smartphone u našoj ponudi ili potražite 4G vizualnu oznaku ako tražite 4G tablet ili modem (USB stick) za svoje osobno računalo.

 • Područje pokriveno najbržim 4G signalom

  Već sada 4G signalom pokrivamo 93% stanovništva u vanjskom okruženju i konstantno radimo na proširenju naše mreže. Dostupnost mobilnog signala na vašem području provjerite na karti pokrivenosti.

Brzina ovisi o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.


Pošaljite

ZA KORISNIKE TARIFA:

Najbolja Imam sve+, Najbolja Premium+, Najbolja Gold+, Najbolja Executive+, Najbolja Mobile Net+ 25 GB, Najbolja Mobile net Flat.
Flex VPN tarife s uključenih minimalno 2 GB podatkovnog prometa i 4G opcija u sklopu VPN tarifa .

Do 28.2.2016. brzina do 225/50 Mbit/s (download/upload) uključena bez naknade nakon čega se vraća na osnovnu brzinu tarife ili opcije koju koristite.
Brzina ovisi o razini 4G signala, modelu uređaja te trenutnoj opterećenosti mreže.

Brzina do 225 Mbit/s je trenutno dostupna samo na području Zagreba i Varaždina te djelomično u Velikoj Gorici, Zaprešiću, Samoboru, Bjelovaru i Vrbovcu.