Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

 • Pitanja i odgovori

  Pronađite odgovore na najčešća pitanja o ponudi i uslugama Hrvatskog Telekoma. Ovdje se također nalaze i informacije o računima, plaćanju i upravljanju uslugama. Pretražite pitanja, pronađite odgovor!

 • Samouslužni servisi

  Koliko ste potrošili ovaj mjesec? Koliko vam je još minuta ostalo na računu? Imate li dovoljno T-Club bodova za popust na novi mobitel? Pregledajte i uredite svoje usluge i opcije!

 • ICT podrška

  Imate li pitanja o Cloud uslugama, fiskalnim blagajnama, korištenju IT opreme i drugim ICT uslugama, stručna tehnička podrška vam je na raspolaganju od 0 do 24 sata.


  Saznajte više
 • Premium podrška

  Poteškoće s računalom mogu vam oduzeti mnogo dragocjenog vremena i ograničavati vas u svakodnevnom poslu. Prepustite rješavanje takvih situacija našim stručnjacima koji će se udaljenim pristupom spojiti na vaše računalo i osposobiti ga za neometani rad.


  Saznajte više

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.