Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Rekli su o nama

Dobro obavljen posao bez financijskih troškova je siguran put u uspjeh.

Razgovarali smo s korisnicima koji već koriste naše usluge, a što su rekli pogledajte sami:

Perfa d.o.o., proizvodnja konzumnih jaja

"Najviše nam je trebao način da jeftino telefoniramo između lokacija, što smo sada i ostvarili jer takvo telefoniranje iznosi 0 kn! No htjeli smo uštedjeti i pri telefoniranju prema drugim mrežama – i uspjeli!"

Drniš commerce d.o.o., trgovina i cestovni promet

"Kako smo ranije imali velike ISDN račune zbog prijenosa podataka između lokacija a također između lokacija puno telefoniramo, zainteresirali smo se za uslugu Net Phone paketi i Multi Office jer Net Phone paketi omogućuju besplatnu komunikaciju među lokacijama, a Multi Office prijenos podataka i video nadzor. Sada smo uz Multi Office dobili brži i bolji prijenos podataka uz približno isti trošak, a uz Net Phone pakete značajno smo smanjili troškove."

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.