Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Soft Phone

Uspostavljajte video i konferencijske pozive vrlo jednostavno uz Soft Phone aplikaciju!

Glavna prednost Soft Phone aplikacije su:

  • Pozivi putem računala

    Jednostavnim unosom željenog telefonskog broja i pritiskom tipke za uspostavu poziva možete komunicirati neovisno o vrsti telefona i poziva.

  • Video pozivi

    Uspostavljajte ih vrlo lako kao i obične glasovne pozivi, dovoljno je samo upisati željeni telefonski broj te pritisnuti tipku za slanje video signala. Na taj način olakšavate vođenje sastanaka i raznih poslovnih događanja te u konačnici smanjujete troškove putovanja i time poboljšava poslovanje vaše tvrtke.

  • Konferencijski glasovni i video pozivi

    U jednom momentu možete razgovarati i vidjeti do 4 sudionika poziva, a veza se uspostavlja pritiskom na tipku za dodavanje novog člana konferencije te slanja video signala.

Preuzmite Soft Phone aplikaciju (ZIP datoteka veličine 19 Mb)

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.