Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Korisnički paketi

Super Business Flat

Super Business Flat

Neograničeno razgovarajte prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i koristite dodatne usluge uključene u mjesečnu naknadu: Prikaz broja pozivatelja (CLIP), Preusmjeravanje poziva, Poziv na čekanju (CW) i Konferencijska veza troje sudionika (3PTY).

Cijena ne uključuje PDV

145,00 kn/mj. Aktivirajte
Super Business 100

Super Business 100

Uz 100 minuta razgovora prema svima nacionalnim fiksnim mrežama uključenih u mjesečnu naknadu, razgovarajte po obračunskoj jedinici od 1 sekunde i koristite dodatne usluge uključene u mjesečnu naknadu: Prikaz broja pozivatelja (CLIP), Preusmjeravanje poziva, Poziv na čekanju (CW) i Konferencijska veza troje sudionika (3PTY).

Cijena ne uključuje PDV

88,00 kn/mj. Aktivirajte

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.