Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

MAXtv na drugom televizoru

Opremite svoj poslovni prostor s dodatnim MAXtv uređajem i pratite različite programske sadržaje na 2 televizora!

Omogućite svojim gostima i klijentima da sami odaberu koji će programski sadržaj pratiti te koju će utakmicu gledati u Vašem objektu!
Praćenje omiljenih programskih sadržaja uz najbolji TV program na digitalnoj televiziji.

Uz MAXtv imate dvostruki užitak na 2 TV-a uz brojna sportska natjecanja, glazbene programe i druge sadržaje na 90 TV kanala

Odaberite jedan od oblika instalacije:

Samoinstalacija

Želite li instalirati MAXtv uslugu bez HT djelatnika, to možete učiniti brzo i jednostavno uz upute koje ćete dobiti na vašu adresu.

Podržana instalacija

Ukoliko niste uspjeli provesti samoinstalaciju imate mogućnost zatražiti podržanu instalaciju na broj 0800 9100. U ovom slučaju u vaš dom dolazi HT tehničar koji će instalaciju obaviti umjesto vas. Cijenu podržane instalacije potražite u cjeniku.

Instalacija od strane HT-a

Prilikom podnošenja zahtjeva možete odmah zatražiti instalaciju kojom HT tehničar dolazi u vaš poslovni prostor sa svom potrebnom opremom i instalira MAXtv po sistemu "Ključ u ruke".

Cijena usluge Dodatni MAXtv

Redovna cijena mjesečne naknade za Dodatni MAXtv iznosi 40,66 kn, a uz potpisivanje ugovora ostvarujete dodatni popust od 50% s kojim naknada iznosi 20,33 kn mjesečno. Za trajanje ugovora od 24 mjeseca popust na naknadu imate prvih 12 mjeseci, dok za ugovor na 12 mjeseci povoljniju naknadu ostvarujete tijekom prva 3 mjeseca korištenja.

Zatražite dodatni MAXtv

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.