Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Snimalica

Kako radi snimalica?

Vrijeme početka i završetka snimanja možete jednostavno odabrati prema terminima prikazivanja omiljenih sadržaja u TV vodiču* kojem pristupate putem MAXtv sučelja (daljinskim upravljačem). Istovremeno snimajte više emisija, čak i u slučaju da se prikazuju na različitim kanalima u isto vrijeme.

* Kako Hrvatski Telekom preuzima podatke za elektronski TV vodič (EPG - Electronic program guide) od televizijskih kuća, nije odgovoran niti može utjecati na njihovu eventualnu netočnost.

Snimljeni sadržaj se automatski briše nakon 15 dana od dana snimanja ili ga jednostavno možete obrisati ranije i time osloboditi prostor za nove TV emisije, filmove, serije, utakmice…

Snimajte i arhivirajte svoje omiljene MAXtv sadržaje putem interneta ili mobilnog uređaja bez dodatnih troškova.

Paketi snimalice

Snimalica 10 poslovni
10

Snimalica 30 poslovni
30

Uključuje prostor za 10 sati snimanja uz mogućnost brisanja starih i ponovnog snimanja novih sadržaja. Uključuje prostor za 30 sati snimanja uz mogućnost brisanja starih i ponovnog snimanja novih sadržaja.
20,49kn mjesečno
30,76kn mjesečno

NARUČITE NARUČITE

Prikazane cijene sadrže PDV.

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.