Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Još nemate MAXtv? Postanite korisnik online
Sportski paket

Pretvorite svoj objekt u navijački kutak!

Odaberite MAXtv s vrhunskim sportskim i ekskluzivnim TV sadržajima. Aktivirajte Sportski paket.

Saznajte više
Sportski Plus paket

SportKlub Prime dostupan na MAXtv-u

SportKlub Prime dostupan je svim korisnicima Sportskog Plus paketa, a najzanimljiviji sadržaji poput utakmica engleske Premier lige te španjolske Primere bit će dostupni i ostalim korisnicima putem Pay Per View usluge.

Saznajte više

MAXtv uz MAXadsl

MAXtv uz ADSL pristup je idelan izbor za vas ukoliko u svom domu imate instaliran MAXadsl superbrzi internet i želite uživati u najboljim tv programima i dodatnim uslugama poput Snimalice, Roditeljske zaštite...


Cjenik (PDF) »

MAXtv uz fiksni priključak

Postanite MAXtv korisnik i uživajte u digitalnoj televiziji, iako imate samo fiksni priključak, ali uz mogućnost uvođenja MAXadsl interneta kao jedinog preduvjeta za instalaciju MAXtv digitalne televizije.


Cjenik (PDF) »

Samostalni MAXtv

Samostalni MAXtv korisnik možete postati ukoliko niste korisnik fiksnog i MAXadsl priključka, ali je u ovom slučaju važna mogućnost uvođenja MAXadsl interneta kao preduvjeta za instalaciju MAXtv digitalne televizije.


Cjenik (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.