Usluge s posebnom tarifom

Usluga pristupa O6x brojevima omogućava fizičko povezivanje terminalne opreme operatora s mrežom Hrvatskog Telekoma, uključujući prijenos glasa između krajnjeg korisnika i operatora usluga s posebnom tarifom (PRS - Premium Rate Services), s programom za upravljanje i usmjeravanje prometa unutar mreže Hrvatskog Telekoma.

Odaberite telefonski broj s odgovarajućim pristupnim kodom (060, 064, 065...) preko kojeg će krajnji korisnici moći pristupiti sadržajima po posebnim tarifama - vicevima, astrološkim savjetima, glasanju, igrama...
Podatci o ostvarenom prometu obrađuju se po svršetku svakog obračunskog razdoblja. Na osnovu njih ćete, u skladu s potpisanim ugovorom, ostvariti prihod.

Popis usluga

Pristup SMS centru

Bulk SMS

SMS Partnering

Sustav za naplatu SMS prometa

Najčešća pitanja:

Koja je razlika između Davatelja usluga s posebnom tarifom i Operatora usluga s posebnom tarifom, s obzirom da se oba izraza vrlo često spominju u Standardnoj ponudi kao i razgovoru?

Mogu li postati Operator usluga s posebnom tarifom ako nemam obrt ni tvrtku?

Koja je cijena izdavanja Potvrde o prethodnoj obavijesti?

Kako mogu znati odgovara li moja telekomunikacijska oprema uvjetima stavljanja na tržište, zahtjevima stavljanja u pogon i uporabi radijske opreme?

Što je to c-broj te postoje li a-brojevi i b-brojevi?

Što je PRS broj?

Što je DDI broj i koja je razlika između DDI broja i c-broja?

Što znače kratice POTS, ISDN, PRA, PtP, PtMP, DDI, ...?

Koja je razlika između linije i kanala?

Koju vrstu priključka izabrati?

Je li moguće moj postojeći telefonski priključak iskoristiti za potrebe pružanja usluga s posebnom tarifom?

Koliko traje i kako glasi tekst najavne poruke koja se izgovara nakon uspostave poziva na 060 broj, a prije javljana operatora usluga s posebnom tarifom?

Je li moguće promijeniti sadržaj poruka?

Prosljeđuje li se poziv nakon najavne poruke odmah PRS Operatoru?

Tablica kratkih kodova (PDF) »

Telephone +385 1 4912 300
Fax +385 1 4912 333
Address Radnička cesta 21, 10 000 Zagreb, HR
Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.