Samsung Galaxy S10 blue

Samsung Galaxy S10 blue

Webshop cijena uređaja

Uz tarifu Najbolja L

216/24 rate

ili 5.180 kn/jednokratno

 

Odaberite
Samsung Galaxy S10+ white

Samsung Galaxy S10+ white

Webshop cijena uređaja

Uz tarifu Najbolja L

246/24 rate

ili 5.900 kn/jednokratno

 

Odaberite

Dizajn

Telefon koji ne samo da se ističe, već se i izdvaja

Potpuno novi dizajn za gledanje bez ometanja. Bez udubljenja, bez smetnji. Precizan laserski rez, zaštita na zaslonu i Dynamic AMOLED zaslon koji štiti oči tako da je Infinity-O zaslon najinovativniji Galaxy zaslon do sad.

Kamera

Višefunkcionalna kamera koja Vas pretvara u profesionalca

To je cijeli komplet objektiva u džepu. Imamo telefoto kameru za sjajne mogućnosti zumiranja, širokokutnu kameru za svakodnevne trenutke u iznimno širokokutnu kameru za panoramske pejzaže.

*Dostupno na Galaxy uređaju S10+. Kamera RGB dubine od 8 MP dostupna je samo na modelu Galaxy S10+. Galaxy S10 ima 3 glavne i 1 prednju kameru, a Galaxy S10e ima 2 glavne i 1 prednju kameru.

Profesionalni Videozapis

Brzi videozapis bez vrtoglavice

Iznimno mirna stabilizacija pretvara akciju u videozapise iznimne kvalitete.
Galaxy S10e, S10 i S10+ omogućuju profesionalno akcijsko snimanje s iznimno širokokutnom kamerom i predviđajućim softverom. Iznimno mirna stabilizacija omogućuje mirne videozapise čak i ako snimate pustolovne scene*.

Bilježite sjajne scene i reproducirajte sa svim detaljima koje ste vidjeli uživo.
S bogatom bojom i kontrastom HDR10+ razlučivosti i dinamičnog mapiranja nijansi, boje ostaju točne u svakoj sceni.

*Dostupno samo prilikom snimanja ultraširokom kamerom u Full HD razlučivosti.

Napajanje

Telefon koji je spreman za cjelodnevnu akciju, baš kao i Vi

Galaxy uređaji S10e, S10 i S10+ uče Vaše dnevne rutine i uzorke korištenja, pa isključuju aplikacije koje Vam ne trebaju. Također, prilagodljivi način uštede energije upravlja trajanjem baterije na temelju predviđanja Vašeg dana.

Bežično punjenje drugih uređaja omogućuje vam punjenje baterije drugih uređaja, a uz brzo bežično punjenje 2.0 napunite bateriju na 100%, još brže*.

*Brzo bežično punjenje 2.0 dostupno je samo uz Samsung uređaje koji podržavaju bežično punjenje od 10 W+, kao što je lijeva pločica na uređaju Wireless Charger Duo Pad. Bežični punjač se prodaje zasebno.

Procesor

Procesor koji je uvijek korak ispred tako da Vas neće usporiti

Postignite bolji učinak uz manje troška energije s moćnijim procesorom i do 12 GB RAM-a*. Čak i prilikom emitiranja uživo i igranja igara intenzivne grafike, Vaš telefon radi besprijekorno. A dodatak NPU za AP osnažuje inteligentnu kameru.

*Do 12 GB RAM-a dostupno samo na keramičkim modelima Galaxy S10+. Kapacitet RAM-a može ovisiti o modelu, boji i zemlji.

Igra

Optimizirano za igru tako da možete postići svoj novi rekord

Pregrijavanje i usporavanje Vašeg telefona je spriječeno uz pomoć naprednog hardvera kao što je rashladni sustav s parnom komorom, poboljšanja performansi na bazi aluminija te je GPU optimiziran kako bi se osigurala nesmetana igra. Osim toga, s dugotrajnom baterijom ne morate misliti o punjenju usred igre.

Zaslon Infinity-O visoke razlučivosti i Dolby poboljšanjem u načinu igre pružajući realističnu sliku i bolji zvuk, dok višeplatformski softver za razvoj igara Unity Vaše iskustvo igranja čini snažnijim.

*Rashladni sustav s parnom komorom dostupan je samo na Galaxy uređaju S10+. Galaxy uređaji S10 i S10e imaju napredni rashladni sustav s toplinskom cijevi.

IP68

Telefon koji se ne boji vode

Manje brige o vašem telefonu, bez obzira na okruženje. Galaxy uređaji S10e, S10 i S10+ imaju IP68 ocjenu, najviši standard mobilnih uređaja za otpornost na vodu i prašinu*.

*Na temelju ispitnih uvjeta za uranjanje u do 1,5 metara slatke vode najviše 30 minuta. Ne preporučuje se za upotrebu na plaži ili bazenu. Oštećenja od vode ili prašine nisu pokrivena jamstvom.

Sigurnost

Sigurnost kao pod sefom tako da samo vi imate pristup

Odaberite metodu koja je za vas najbolja.
Poboljšana sigurnost uz pomoć Ultrazvučnog skenera otiska prsta pruža vam siguran pristup aplikacijama putem Samsung Pass funkcije*. Također možete odabrati i funkciju Prepoznavanje lica, PIN, uzorak ili lozinku*.

*Kompatibilnost i dostupnost Samsung Pass funkcija i obilježja ovise o aplikacijama. Ultrazvučni skener otiska prsta dostupan je samo uz Galaxy S10 i S10+.