Sasvim nova dimenzija igranja.

Kupite u webshopu

Playstation VR stiže, i sasvim je jasno -
s njime stiže i budućnost gaminga

namijenjen svima

Dizajniran za osjećaj kao da ga nemate.

Kaciga je dizajnirana tako da bude što je moguće laganija i udobnija. Veoma se jednostavno stavlja i skida, a njezina minimalna masa podržana je podesivim naglavnikom koji pristaje svima.

doživite nove svjetove

Nemojte samo igrati igre. Živite ih.

Od trenutka kad stavite svoj PlayStation VR, novi sustav virtualne stvarnosti za PlayStation 4, doživjet ćete igre na posve nov način. Bit ćete u središtu akcije, proživljavajući svaki detalj fantastičnih novih svjetova i osjećat ćete se kao da ste doista u igri.

Nikad ne miruje

PlayStation inovacija

PlayStation je oduvijek donosio doživljaje koji nadmašuju maštu, od 3D igara do proširene realnosti. To naslijeđe napravilo je golem korak naprijed uz PS VR. Sad možete doslovno ući u igru i vidjeti što se krije "iza zaslona".

Igrajte, živite igru

Osjećajte se kao da ste tamo

Igrali ste igre zbog kojih ste gubili pojam o vremenu. A kako bi bilo da zaigrate one zbog kojih ćete zaboraviti gdje se nalazite? Takav je PS VR koji vas uranja u igru s nenadmašnim osjećajem prisutnosti.

Imate PS4?

Onda ste spremni za PS VR.

Samo spojite i igrajte. PS VR je pogonjen PlayStationom 4, tako da ih jednostavno možete povezati i zakoračiti u nove doživljaje za samo par sekundi.

Pomicanje granica igre

PS VR vam omogućava igranje na načine i na mjestima za kakva niste ni mislili da postoje, zahvaljujući naprednom i podesivom OLED zaslonu koji prikazuje sliku u 120 HZ, s vidnim poljem od 360 stupnjeva i pravim 3D zvukom koji omogućava izdvajanje detalja svuda oko vas. Stoga se možete izgubiti u igrama namijenjenima za PS VR, uključujući RIGS Mechanized Combat League i VR Worlds.

Igrajte zajedno

Uronite u igru, uključite druge

Neka i drugi uživaju u igranju s vama ili protiv vas uz PlayStation VR Social Screen. Projicirajte ono što vidite na TV zaslonu, tako da drugi mogu uskočiti u akciju. Možete omogućiti drugima da se pridruže čak i kad ste uronjeni u vlastiti svijet.

kupnjom playstation vr dobivate:

Osnovne karakteristike
Vanjske dimenzije VR naglavni komplet: Pribl. 187×185×277 mm (širina × visina × duljina, ne uključujući najveću duljinu, aglavnik podešen na najkraće)
Procesorska jedinica: Pribl. 143×36×143 mm (širina × visina × duljina, ne uključujući najveću duljinu)
MASA VR kacigat: Pribl. 610 g (bez kabela)
Procesorska jedinica: Oko 365g
Način prikaza OLED
Veličina zaslona 5,7 inča
Razlučivost zaslona 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 po oku)
Frekvencija osvježavanja 120 Hz, 90 Hz
Vidno polje Približno 100 stupnjeva
Senzori Akcelerometar, žiroskop
Priključak HDMI, USB
Funkcija procesorske jeadinice 3D obrada zvuka, Social Screen (način zrcaljenja, poseban način), Cinematic (filmski) mod
Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Vi ste: