Slažem se

Hrvatskitelekom.hr poštuje vašu privatnost. Kolačiće (eng. 'cookies') koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, poboljšanje korisničkog doživljaja, osiguravanje integracije s društevnim mrežama i prikaz(ciljanih) reklamnih sadržaja. Nastavljajući svoju posjetu na našoj web stranici pristajete na to da koristite kolačiće.
Postavke kolačića možete promijeniti u bilo kojem trenutku.

Sony XPERIA™ XA1

Saznajte više

Sony XPERIA™ XCompact

Saznajte više

Sony XPERIA™ XZ

Saznajte više

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

Ponuda vrijedi za kupnju 7x Heineken boce 0.40l ili za 7x Heneken limenke 0.5l ili za 2x Heneken 4-pack limenke.

Na info pultu Interspara preuzmite svoj poklon bon u iznosu 100 kn pri kupnji James Bond uređaja Sony Xperia Z5 Compact u ponudi Hrvatskog Telekoma.

Promocija se održava samo u Interspar poslovnicama u Splitu (City Center One) i Zagrebu (City Center One East i West, Arena Centar) Popust umanjuje važeću cijenu navedenog uređaja u T-Centru ili webshopu HT-a. Popust je moguće iskoristiti najkasnije do 31.12.2015. ili do isteka zaliha.