Slažem se

Hrvatskitelekom.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Halo bon

Halo bon besplatno

Kupujte bonove za mobitel putem fiksnog telefona

Svaka nadoplata bona sada donosi 10% više!

  • Nadoplaćujte račun korisnika bonova Hrvatskog Telekoma pozivom s vašeg fiksnog telefona na broj 0800 9988 ili putem MAXtv sučelja (na MAXtv daljinskom upravljaču pritisnite zeleni pa crveni gumb,
    potom u MAXtv ApliCentru odaberite HALO bon ikonu)
  • Kupljene bonove koristite odmah, a plaćate ih sa sljedećim mjesečnim računom
  • Besplatno ugovorite mjesečne automatske nadoplate.
    Zatražite u T-Centru ili pozivom Službi za korisnike.

Uvođenje Naknade za pristup mobilnoj mreži

Obavještavamo korisnike bonova HT-a da će se od 10.7.2014. primjenjivati Naknada za pristup mobilnoj mreži u iznosu od 10% na postojeće vrijednosti bona. Primjerice, dosadašnji bon od 50 kn korisnik će ubuduće plaćati 55 kn (50 kn dostupno za korištenje te 5 kn Naknada). Stari bonovi kupljeni prije 10.7.2014. moći će se i dalje koristiti bez dodatne naknade.

Promocija „10% više“ na pojedinim kanalima prodaje bonova (webshop, Moj Telekom, SMSbon, HALObon i automatska nadoplata) ostaje nepromijenjena te će se dodatnih 10% iznosa računati od ukupne cijene bona. Primjerice, za bon cijene 55 kn korisnik će dobiti ukupno 55,5 kn raspoloživog iznosa za potrošnju (50 kn na račun i dodatnih 5,5 kn na bonus račun zbog promocije, a 5 kn se oduzima za Naknadu).
Saznajte više o Naknadi za pristup mobilnoj mreži »

Upute za nadoplatu HALO bona »
Uvjeti korištenja usluge »
Uvjeti korištenja HALO bon automatske nadoplate »
Uvjeti korištenja promotivne ponude 10% više »