20. 05. 2022.

Kako do 79,37 EUR na bonus računu

Uz kupnju paketa na bonove kao korisnik bonova ostvarujete pogodnost dodatnih eurskih iznosa na bonus račun nakon doplate bonom od najmanje 7,96 EUR.

Pogledajte o tome detaljno u tablici (PDF, 312kb)

Dodatni iznosi koje ostvarujete ovise o finalnoj cijeni mobilnog uređaja (ona ovisi o tome je li u nju uključen popust) i vrijede samo ako ste registrirani korisnik, a dodjeljuju se na bonus račun. Dodatni iznosi nakon doplata mogu se ostvariti u razdoblju od 24 mjeseca nakon ulaska u promociju kod kupovine uređaja. U ovoj se promociji može sudjelovati samo jednom.

Što je bonus račun?

To je račun na koji vam se dodjeljuju dodatni novčani iznosi koje ste ostvarili kroz različite promocije. Iznos s bonus računa možete trošiti isključivo na pozive, naknadu za uspostavu poziva, SMS, MMS i surfanje unutar RH. Ne možete ga trošiti na kupnju opcija, usluge s posebnom tarifom, usluge trećih strana ili na usluge u roamingu.

Kako provjerim stanje računa?

Slanjem prazne poruke na 13230 ili slanjem A na 13636 nakon čega u izborniku odaberete Provjeru stanja računa pa Bonus račun.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke.

Prihvaćam Pristajem na obvezne kolačiće

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.