04. 03. 2024.

Što je novo u Internet opcijama?

Od 4. travnja Internet opcije donose novu funkcionalnost - precizniji prikaz stanja MB. Dosadašnji prikaz svih megabajta na jednom mjestu od sada će postati dva. Na taj način s lakoćom pratite potrošnju megabajta iz opcije i promotivnih megabajta.

U slučaju automatske reaktivacije, svi vaši nepotrošeni MB prenose se u novu opciju iste veličine i kategorije. Najveći iznos MB koji možete prenijeti je onoliko koliko sadrži opcija koja se reaktivira. U slučaju da se opcija ne reaktivira automatski, zaustavlja se prebacivanje neiskorištenih MB iz opcije i proces počinje iz početka.

Prije nego kupite drugu opciju, preporučujemo da potrošite sve iz aktivne opcije kako ne biste izgubili sadržaj jer nije moguće istovremeno aktivirati (kombinirati) različite opcije Internet (S/M/L/XL).

Odlučite li se za novu opciju u trenutku naših izmjena na opciji 4.travnja, ne brinite, svi nepotrošeni MB koje tada imate na stanju ostaju vam na raspolaganju i troše se prije MB iz nove opcije.

Obračunska jedinica u Internet opcijama je 10 KB.

Jeste li zadovoljni odgovorom?

Da Ne

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke. Impressum

Prihvaćam sve Pristajem na obvezne

Nešto nedostaje?

Pošaljite nam svoj komentar i pomozite nam poboljšati ovaj odgovor. U međuvremenu, svoj upit možete postaviti agentu putem chata.

Vaša e-mail adresa potrebna nam je zbog evidencije. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u Politici zaštite privatnosti korisnika.