Galaxy Watch Active2 je tvoj partner za zdraviji način života koji na zapešću daje savjete u trenu. Dobivaj preciznije informacije na većem zaslonu sata koji misli na tvoje zdravlje. Galaxy Watch Active2 daje ti potrebne informacije kad god ih zatrebaš.

LTE izvedba dostupna je ekskluzivno u Hrvatskom Telekomu uz Najbolje tarife.

Samsung Galaxy Watch Active2 LTE 40mm Steel Silver

Samsung Galaxy Watch Active2 LTE 40mm Steel Silver

Webshop cijena uređaja

Uz tarifu Najbolja L

76/24 rate

ili 1.820 kn/jednokratno

 

Odaberite
Samsung Galaxy Watch Active2 LTE 44mm Steel Silver

Samsung Galaxy Watch Active2 LTE 44mm Steel Silver

Webshop cijena uređaja

Uz tarifu Najbolja L

81/24 rate

ili 1.940 kn/jednokratno

 

Uređaj je nedostupan

Obavijestite me

Isporuka uređaja kupljenih u pretprodaji počinje 15. listopada 2019.
Hrvatski Telekom ne odgovara za eventualno kašnjenje u početku isporuke nastalo zbog odgode u dolasku od strane dobavljača.

dizajn

Prilagođena udobnost
na tvom zapešću

Prilagodi izgled i udobnost partnera za zdravlje kojeg želiš držati uza sebe bez prekida. Galaxy Watch Active2 može se prilagoditi od samog početka: 44 mm ili 40 mm, nehrđajući čelik ili lagani aluminij i dizajn remena.

Comfort
dizajn

Proširi svoj prostor

Povećaj prostor na zaslonu s neprekinutim pregledom na elegantnom kućištu s okvirom osjetljivim na dodir za lakše upravljanje. Galaxy Watch Active2 ima povećan zaslon s čistim crnim zaslonom i rubom koji jedva da postoji radi većeg prostora za pregled svega što ti je potrebno.

Widen space
Prati tvoj styling

Odaberi stil koji odgovara tvojem #withGalaxy

Izrazi se s brojčanikom koji odgovara tvom stilu i raspoloženju. Fotkaj svoju odjeću za taj dan, a Galaxy Watch Active2 predložit će odgovarajući izgled brojčanika.

* Remenje u različitim bojama prodaje se zasebno.* QR kod zaštitni je znak tvrtke Denso Wave Inc.* Dostupni modeli remenja mogu se razlikovati ovisno o zemlji.* Slike služe samo kao ilustracija.* My Style radi s Android pametnim telefonima uparenima sa Samsung Galaxy Watch Active2 satom. Kombiniranje brojčanika i remena QR kodom radi s pametnim telefonima uparenima sa Samsung Galaxy Watch Active2 satom.

Express yourself
ZA SPORT

Prati svoj trening

Galaxy Watch Active2 prati pokrete tako da ga možeš samo navući i započeti s vježbom. Automatskom praćenju dodano je plivanje tako da je sada dostupno sedam vježbi, a ručno praćenje radi za sve aktivnosti koje možeš pratiti. Funkcija trenera za trčanje omogućuje praktične savjete u stvarnom vremenu.

Tracks your movements Tracks your movements
ZA ZDRAVLJE

Sveobuhvatna podrška za zdravlje

Održavaj zdravlje tijela i uma sa satom koji brine o istom. Pomoću praćenja stresa nadzirite razine stresa i predlaže ti vježbe disanja da bi postigao mir.

* Namijenjeno samo za opće održavanje zdravlja i tjelovježbu.* Fitness praćenje na satu može se koristiti zasebno, ali podaci spremljeni na satu mogu se djelomično prikazivati tek nakon određenog vremena. Preporučuje se uparivanje s pametnim telefonom da bi podaci ostali sačuvani.

Be sound Be sound
Svestran

Aplikacije za bolje rezultate

Ostvari bolje rezultate s aplikacijama iz Galaxy asortimana ili širokog asortimana aplikacija trećih strana. Preuzmi aplikacije i napravi svoj asortiman za pametno savjetovanje u pokretu koje možeš iskoristiti bez skidanja sata sa zapešća.

Dostupnost aplikacija za Galaxy Watch Active2 može se razlikovati ovisno o operateru ili zemlji.

Bring enhancement to your life Bring enhancement to your life
baterija

Snaga koja traje cijeli dan

Ponesite Galaxy Watch Active2 sa sobom cijeli dan zahvaljujući bateriji koja traje i dulje uz uobičajenu upotrebu. Po povratku kući postavi ga na kompaktni magnetski bežični punjač da bi se napunio do kraja; nisu potrebni priključci ni kabeli.

* Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim značajkama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima.* Prema procjeni tvrtke Samsung. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim čimbenicima.

Take your Galaxy Watch Active2
Povezivost

Komunicira s tvojim uređajima

Široka kompatibilnost s Galaxy smartphoneima i ostalim Android kao i iOS mobilnim uređajima.

Take your Galaxy Watch Active2