Pickbox NOW

Ekskluzivne premijere, hit-serije, filmovi i crtići holivudske, europske i regionalne produkcije

Pickbox NOW - videopaket na pretplatu

serija, filmova
i crtića

preveden ili sinkroniziran
sadržaj

istovremeno gledanje
na više uređaja

bez reklama


Uz Pickbox NOW videopaket na pretplatu gledajte sve serije i filmove iz ponude – na televizoru, računalu, tabletu ili mobitelu. S jednom Pickbox pretplatom možete istovremeno na različitim uređajima gledati više od 3000 sati prevedenog sadržaja.

Uz hit-serije, ekskluzivne premijere, filmove i crtiće, Pickbox donosi i nove epizode serija samo odmah nakon svjetske premijere. Uživajte u najgledanijim i najkvalitetnijim sadržajima holivudske, europske i regionalne produkcije!

Više se ne trebate prilagođavati televizijskom rasporedu jer s Pickboxom birate kada i što želite gledati. Neograničeno gledajte sve serije i filmove iz ponude u Pickbox NOW videopaketu na pretplatu.

Naručite Pickbox NOW

Pošaljite nam svoje podatke i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku

MAXtv To GO aplikacija

Kako gledati Pickbox NOW?

Pickbox NOW možete gledati preko MAXtv-a ili putem MAXtv To Go aplikacije.
Isprobajte MAXtv To Go aplikaciju s kojom možete gledati sadržaje Videoteke, Videopaketa na pretplatu i PPV sadržaja na svom uređaju.

iOS aplikacija

Te u Chrome pregledniku na adresi: http://maxtv.hrvatskitelekom.hr

Pickbox je dostupan i bez MAXtv-a, samo uz Internet. Pickbox možete gledati istovremeno na čak tri različita uređaja (smartphone, tablet, računalo)

Svi korisnici MAXtv-a putem interneta mogu aktivirati Pickbox kao dodatni programski paket. Pored gledanja na televizoru, Pickbox vam je istovremeno dostupan i na 2 dodatna uređaja.

Svoje korisničko ime i lozinku korisnici MAXtv-a mogu pronaći putem MAXtv sučelja: Glavni izbornik › Videoteka › Paketi i kolekcije › Pickbox › pritisnite plavi gumb (Korisnički podaci). Korisnici MAX paketa će svoje korisničko ime i lozinku za Pickbox dobiti nakon narudžbe na odabrani način, SMS ili e-mail. Više korisnika može se istovremeno prijaviti s istim korisničkim imenom i lozinkom te gledati različite sadržaje na nekoliko uređaja. Broj istovremenih gledanja ovisi o vašem Pickbox paketu.

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

Naziv ponude

Pošaljite nam svoje podatke i ubrzo ćemo vas kontaktirati za realizaciju narudžbe

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.