MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj.

Više od 500 programa
Uz toliki izbor na raspolaganju uvijek ćete pronaći nešto zanimljivo.

Pickbox NOW
Gledajte popularne serije, omiljene filmove i crtiće na zahtjev.

Hrvatski Telekom prva liga
Pratite utakmice domaćih nogometnih klubova ekskluzivno na MAXtv-u.

HD sadržaji
Sa slikom visoke rezolucije nećete propustiti ni najmanji detalj.

Ponuda MAXtv televizije

MAXtv usluga dostupna je na svakoj lokaciji s pristupom HT fiksnoj mreži. MAXtv Sat i MAXtv To Go možete koristiti na cijelom području Hrvatske.

MAXtv

Najbolji izbor za vas i cijelu vašu obitelj. Uz standardne TV sadržaje dostupni su vam premium programi i dodatne usluge.

  • Više od 90 programa u osnovnom paketu
  • Dodatni programski paketi
  • Videoteka s preko 2.000 filmova, Snimalica i Podsjetnik

MAXtv Sat

Gledajte MAXtv i bez internetske veze, gdje god bili u Hrvatskoj. Satelitsku antenu možete kupiti od nas.

  • Više od 300 dostupnih programa
  • Dodatni programski paketi
  • Povoljni antenski sustav

MAXtv To Go

Gledajte omiljene TV programe na računalu ili mobilnom uređaju i ako ste korisnik druge mreže. Potrebna vam je samo internetska veza.

  • Dostupno svima
  • Bez dodatnih troškova internetskog prometa za HT korisnike
  • Putem mobilne aplikacije ili internetskog preglednika
Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

SVJETSKO PRVENSTVO U HD KVALITETI

MAXtv putem interneta
Pozicija 02: HRT2 HD u HD ready razlučivosti - bolja slika dostupna za sve korisnike
Pozicija 34: HRT2 HD u Full HD razlučivosti - dostupno korisnicima koji imaju tehničke uvjete na svom kućnom priključku za HD programe

MAXtv putem satelita
Pozicija 22: HRT2 HD u Full HD razlučivosti
U slučaju greške 1116 – program nije dio vašeg pretplatničkog paketa potrebno je ugasiti te upaliti satelitski prijemnik.

MAXtv na prenosivoj kartici (CI-CAM)
HRT 2 HD možete pronaći tako da u postavkama svog televizora pokrenete automatsko pretraživanje kanala, dok je za ručno pretraživanje kanala potrebno unijeti sljedeće parametre:
Frekvencija: 11.595
Polarizacije: horizontalna
FEC: 3/4
Symbol Rate: 30.000
Modulacija: DVB-S2 8PSK

MAXtv obogaćuje ponudu novim sadržajima (4.5.2018.)

CineStar TV Premiere kanali u svibnju ispunjavaju želje i omogućuju da vikende provedete uz premijerne filmske uspješnice. Dirljive drame pripremit će vas za potpuni užitak i emocije, otkrit ćete pustolovine i proživjeti uzbudljive avanture, a napete akcije držat će vas budnima do kasno u noć.
Vrhunska glumačka postava upotpunit će premium doživljaj gledanja filmova. Tako će se u svibnju na malim ekranima naći samo najbolji od najboljih iz svijeta Hollywooda. Prelijepa Scarlett Johansson dobit će posebne moći, Tom Hanks će pokušati ostvariti svoj cilj, dok će Sam Worthington i Octavia Spencer dotaknuti i najhladniju dušu i pokazati što je najdragocjenije u životu. Omar Sy će odjednom postati otac, a neće nedostajati ni najdraže teme poput one o kućnim ljubimcima.

Od 1. travnja 2018. u Osnovnom paketu možete pratiti nove filmske Programe Kino TV I M1. Za korisnke Proširenog paketa osigurali smo praćenje vrhunskog filmskog sadržaja na M1 Gold I AXN Spin programima. Istovremeno, Diva I Sci – Fi programi od 1.4. više neće biti dio MAXtv ponude.

Osnovni paket postaje bogatiji filmskim sadržajem – uključit će Kino TV I M1 programi. Kino TV filmski program pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te Oscara. M1 - radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokaliziranom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno.

Korisnicima Proširenog paketa omogućili smo praćenje M1 Gold gledateljima nudi 24 sata filmskog programa, na kojem se prikazuju premium naslovi i filmovi novije produkcije. Te AXN Spin koji u svom programu donosi energičnu zabavu i vrhunske serije. Program nudi široki spektar sadržaja - od pustolovnih, humorističnih, dramskih, SF i tinejdžerskih serija.

NOVA SERIJA | SVIJET U PLAMENU

Ovo je uzbudljiva drama koja priča priču o II. svjetskom ratu kroz živote običnih ljudi sa svih strana ovog globalnog sukoba. Priča nas postupno uvlači u prikriveni užas izbijanja rata, počevši od njemačke invazije na Poljsku u rujnu 1939., a završavajući Bitkom za Britaniju.

Priča prati isprepletene sudbine živopisnih likova iz Britanije, Poljske, Francuske, Njemačke i SAD-a te njihovu borbu s utjecajem rata na svakodnevni život. Iz posve nove perspektive o prvim danima rata, ova globalno rezonantna i emotivna drama prepuna adrenalina istražuje ljudske priče skrivene unutar jednog od najvažnijih i najpotresnijih trenutaka u povijesti 20. stoljeća.

Glumačku postavu ove epske serije nagrađivanog pisca Petera Bowkera (Ona riječ na A, Eric and Ernie, Occupation, Blackpool) sačinjavaju Lesley Manville (Bludnice) te zvijezde u usponu Jonah Hauer-King (Male žene), Zofia Wichlacz (Warsaw '44) i Julia Brown (Posljednje kraljevstvo), a predvodi ih dobitnica Oscara Helen Hunt.

Epic Drama se nalazi na MAXtv prijamniku na poziciji 322 (SD kvaliteta) i 59 (HD kvaliteta)