MAXtv vam pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje možete gledati na svom televizoru ili mobilnom uređaju, bilo gdje u Hrvatskoj.

Više od 500 programa
Uz toliki izbor na raspolaganju, uvijek ćete pronaći nešto zanimljivo.

Pickbox
Gledajte popularne serije, omiljene filmove i crtiće na zahtjev.

MAXtv liga
Pratite utakmice domaćih nogometnih klubova, ekskluzivno na MAXtv-u.

HD sadržaji
Sa slikom visoke rezolucije nećete propustiti ni najmanji detalj.

Ponuda MAXtv televizije

MAXtv usluga dostupna je na svakoj lokaciji s pristupom HT fiksnoj mreži. MAXtv Sat i MAXtv To Go možete koristiti na cijelom području Hrvatske.

MAXtv

Najbolji izbor za vas i cijelu vašu obitelj. Uz gledanje standardnog TV sadržaja dostupni su vam premium programi i dodatne usluge.

  • Više od 90 programa u osnovnom paketu
  • Dodatni programski paketi
  • Videoteka s preko 2.000 filmova, Snimalica i Podsjetnik

MAXtv Sat

Gdje god da se nalazili u Hrvatskoj, gledajte MAXtv čak i bez internetske veze. Ako nemate satelitsku antenu, možete ju kupiti od nas.

  • Više od 300 dostupnih programa
  • Dodatni programski paketi
  • Povoljni antenski sustav

MAXtv To Go

Gledajte omiljene TV programe na računalu ili mobilnom uređaju, čak i ako ste korisnik druge mreže. Potrebna vam je samo internetska veza.

  • Dostupno svima
  • Bez dodatnih troškova internetskog prometa za HT korisnike
  • Putem mobilne aplikacije ili internetskog preglednika
Top
Slažem se

Hrvatskitelekom.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Pošaljite

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

mini ANKETA

Ovu stranicu smo kompletno redizajnirali i zanima nas Vaše mišljenje.
Komentari su anonimni i bit će nam od velike pomoći za buduća poboljašnja.

Za pitanja oko ponude tarifa i uređaja molimo Vas kontaktirajte agenta.

MAXtv obogaćuje ponudu novim dokumentarnim, filmskim i lifestyle kanalima (30.1.2018.)

Hrvatski Telekom nastavlja s aktivnostima koje korisnicima MAXtv usluge osiguravaju najveći i najbolji izbor programskih sadržaja na tržištu, uz najbolju sliku i s funkcionalnostima što omogućuju jedinstveni televizijski doživljaj. Tako će od 1. veljače korisnici u sklopu Osnovnog paketa pratiti bogatiji dokumentarni sadržaj – uključit će se vrhunski dokumentarni kanali Viasat Explorer, Viasat Nature, Viasat History te potpuno novi kanali - History 2 i Woman bez dodatne naknade. Woman je kanal koji pokriva širok izbor sadržaja namijenjenih ženama: od lifestyle i celebrity serijala, talk show emisija, mode, ljepote i kozmetike do šopinga, uređenja interijera i eksterijera te kulinarstva. Uz nove dokumentarne kanale korisnici mogu oživjeti povijest uz povijesne dramske serije i dramske rekonstrukcije jer Viasat kanali donose sve od najnovijih znanstvenih otkrića do svakodnevnih života povijesnih osoba.

Kako bi korisnicima dodatno obogatio ponudu vrhunskog filmskog, ali i dokumentarnog sadržaja, Hrvatski Telekom uključuje nove kanale CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV Fantasy, Viasat Epic i BBC Earth u sklopu iste cijene u Proširenom paketu. Svi novi kanali lokalizirani su na hrvatski jezik osim BBC Eartha koji će biti lokaliziran u ožujku, Također, svi kanali dostupni su u HD Ready i HD rezolucijama.

Istodobno, Discovery kanali od 1 veljače neće biti dostupni u MAXtv programskoj ponudi. No, sadržaj slične tematike dostupan je na nacionalnim televizijama ili na drugim MAXtv kanalima kao što su National Geographic, History, Crime and Investigation i CBS Reality. Korisnici MAXtv kanala odsad će imati još veći broj iznimno kvalitetnih kanala i vrhunskog televizijskog sadržaja prilagođenoga upravo gledateljima MAXtv-a. Pritom bih istaknuo da će se moći pratiti tri nova filmska kanala, a uz sportske programe, upravo su filmovi i serije najgledaniji dio MAXtv-a. Uz jedinstvenu mogućnost zamjene dodatnih paketa tijekom trajanja ugovorne obveze korisnici mogu isprobati gotovo sav MAXtv sadržaj.

Osim novih kanala, korisnici MAXtv-a imaju na raspolaganju dodatne usluge i napredne funkcionalnosti. Na primjer, mogu uživati u najvećem broju TV kanala u HD rezoluciji čiji će se broj još povećavati u nadolazećim mjesecima. Također, mogu snimati i gledati unatrag propušteni TV sadržaj te jedini mogu istodobno pratiti TV programe na svim smart uređajima, bez brige o potrošnji prometa. Osim toga, mogu upravljati i pretraživati TV program putem svog smartfona i jednostavno prebacivati sliku s mobilnog uređaja na televizor.