MAXtv vam pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje možete gledati na svom televizoru ili mobilnom uređaju, bilo gdje u Hrvatskoj.

Više od 500 programa
Uz toliki izbor na raspolaganju, uvijek ćete pronaći nešto zanimljivo.

Pickbox
Gledajte popularne serije, omiljene filmove i crtiće na zahtjev.

MAXtv liga
Pratite utakmice domaćih nogometnih klubova, ekskluzivno na MAXtv-u.

HD sadržaji
Sa slikom visoke rezolucije nećete propustiti ni najmanji detalj.

Ponuda MAXtv televizije

MAXtv usluga dostupna je na svakoj lokaciji s pristupom HT fiksnoj mreži. MAXtv Sat i MAXtv To Go možete koristiti na cijelom području Hrvatske.

MAXtv

Najbolji izbor za vas i cijelu vašu obitelj. Uz gledanje standardnog TV sadržaja dostupni su vam premium programi i dodatne usluge.

  • Više od 90 programa u osnovnom paketu
  • Dodatni programski paketi
  • Videoteka s preko 2.000 filmova, Snimalica i Podsjetnik

MAXtv Sat

Gdje god da se nalazili u Hrvatskoj, gledajte MAXtv čak i bez internetske veze. Ako nemate satelitsku antenu, možete ju kupiti od nas.

  • Više od 300 dostupnih programa
  • Dodatni programski paketi
  • Povoljni antenski sustav

MAXtv To Go

Gledajte omiljene TV programe na računalu ili mobilnom uređaju, čak i ako ste korisnik druge mreže. Potrebna vam je samo internetska veza.

  • Dostupno svima
  • Bez dodatnih troškova internetskog prometa za HT korisnike
  • Putem mobilne aplikacije ili internetskog preglednika
Slažem se

Hrvatskitelekom.hr koristi kolačiće (eng. 'cookies') radi boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti web trgovine. Više o uporabi kolačića saznajte u uvjetima korištenja web stranice. Ako nastavite koristiti naše web stranice smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom kolačića.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

mini ANKETA

Ovu stranicu smo kompletno redizajnirali i zanima nas Vaše mišljenje.
Komentari su anonimni i bit će nam od velike pomoći za buduća poboljašnja.

Za pitanja oko ponude tarifa i uređaja molimo Vas kontaktirajte agenta.

MAXtv obogaćuje ponudu novim sadržajima (4.5.2018.)

CineStar TV Premiere kanali u svibnju ispunjavaju želje i omogućuju da vikende provedete uz premijerne filmske uspješnice. Dirljive drame pripremit će vas za potpuni užitak i emocije, otkrit ćete pustolovine i proživjeti uzbudljive avanture, a napete akcije držat će vas budnima do kasno u noć.
Vrhunska glumačka postava upotpunit će premium doživljaj gledanja filmova. Tako će se u svibnju na malim ekranima naći samo najbolji od najboljih iz svijeta Hollywooda. Prelijepa Scarlett Johansson dobit će posebne moći, Tom Hanks će pokušati ostvariti svoj cilj, dok će Sam Worthington i Octavia Spencer dotaknuti i najhladniju dušu i pokazati što je najdragocjenije u životu. Omar Sy će odjednom postati otac, a neće nedostajati ni najdraže teme poput one o kućnim ljubimcima.

Od 1. travnja 2018. u Osnovnom paketu možete pratiti nove filmske Programe Kino TV I M1. Za korisnke Proširenog paketa osigurali smo praćenje vrhunskog filmskog sadržaja na M1 Gold I AXN Spin programima. Istovremeno, Diva I Sci – Fi programi od 1.4. više neće biti dio MAXtv ponude.

Osnovni paket postaje bogatiji filmskim sadržajem – uključit će Kino TV I M1 programi. Kino TV filmski program pokriva široki žanrovski raspon, od romantičnih komedija i drama preko horora, akcijskih filmova i svjetskih hitova pa do hvaljenih dokumentaraca, pobjednika festivala u Cannesu, Berlinu i Veneciji te Oscara. M1 - radi se o produkcijski i sadržajno visokokvalitetnom i u potpunosti lokaliziranom kanalu, koji će gledateljima nuditi preko 20 sati filmskog programa dnevno.

Korisnicima Proširenog paketa omogućili smo praćenje M1 Gold gledateljima nudi 24 sata filmskog programa, na kojem se prikazuju premium naslovi i filmovi novije produkcije. Te AXN Spin koji u svom programu donosi energičnu zabavu i vrhunske serije. Program nudi široki spektar sadržaja - od pustolovnih, humorističnih, dramskih, SF i tinejdžerskih serija.