Pretprodaja samo u webshopu

Vrijedne pogodnosti samo u pretprodaji do 8. ožujka!
Naručite novu generaciju Galaxy S20 uređaja odmah.

Isprobajte ih u odabranim T-centrima

Isporuka počinje 10., a prodaja 13. ožujka 2020.

5G po cijeni 4G modela

Spremni za mrežu budućnosti

Samo za vrijeme pretprodaje, Samsung Galaxy S20|S20+ dolaze u 5G izvedbi bez dodatne naknade.
Svaki 5G uređaj podržava i sve ranije mreže (4G/LTE, 3G i 2G).
Isplati se biti prvi!

Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

5G
Samsung Galaxy Buds+ bežićne slušalice na poklon
ZA DODATAN UŽITAK

Galaxy Buds+ na poklon

Uz kupnju Samsung Galaxy S20+ ili S20 Ultra do 8. ožujka
na poklon dobivate Samsung Galaxy Buds+ bežične slušalice.

Poklon stiže naknadno, a kako bi ga dobili potrebno je
izvršiti registraciju kupljenog uređaja najkasnije do 31.3.2020.
u aplikaciji Samsung Members.

Promotivna ponuda vrijedi do isteka zaliha. Galaxy S20 nije uključen u ovu promociju.

Kako registrirati uređaj

Dizajn

Telefon koji mijenja fotografiju

Upoznajte Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra. Revolucionarnim snimanjem 8K videozapisa mijenjate način na koji snimate ne samo videozapise, već i fotografije1. Dodajte Samsung Knox sigurnost, inteligentnu bateriju, snažni procesor uz veliki prostor za pohranu, i Galaxy S20 serija otkriva sasvim novi svijet za mobilne uređaje.

KAMERA

Pronađite kadrove za koje niste znali da postoje

S20 i S20+
Napredno zumiranje započinje uz 3x Hibridni optički zum. U kombinaciji sa zumom super rezolucije koji pokreće AI, možete se približiti akciji kao nikad dosad.

S20 Ultra
Najnapredniji zum dosad počinje s 10x Hibridnim optičkim zumom kojeg omogućuje revolucionarno presavijeni objektiv i senzor slike visoke rezolucije. U kombinaciji sa zumom super rezolucije poboljšanim AI tehnologijom kamere, približavate se akciji i snimate trenutke koji su Vam možda promakli.

Bright Night

Još bolje noćne slike

S20 i S20+
Veći senzor slike stvara oštre i svijetle fotografije slabo osvijetljenih prizora, a u noćnom načinu rada fotografije su još svijetlije2. Kamera može snimati više snimki odjednom, spajajući ih u jednu fotografiju s manje zamućenosti i šuma.

S20 Ultra
Pri slabom svjetlu profesionalni sustav kamera snima više fotografija odjednom, spajajući ih u jednu zadivljujuću fotografiju s manje zamućenja i šuma3. Uz veće senzore i AI, prijelaz na noćni način rada znači da možete snimati noćne prizore jasno kao da ih snimate danju.

Veličina

Nisu vam potrebne kino ulaznice

Dobre stvari doista dolaze u obliku broja tri.
Okviri su gurnuti u pozadinu i nema utora – samo sićušni otvor kamere. HDR10 + certificirani Infinity-O zaslon nudi filmsku kvalitetu koja stane na dlan. Ultrazvučni skener otiska prsta ugrađen je u zaslon i pulsira kako bi otkrio 3D brazde i udubine Vaših otisaka prsta za nevidljivu sigurnost.

Igra

Iznimno brz odziv na dodir za vrhunsku igru

Osjećaj pobjede u uličnoj utrci bolji je na Infinity-O zaslonu. Videozapisi su tečni dok je odgovor na dodir brz uz moćnu kombinaciju hardvera i softvera koji ostvaruju vrhunsku izvedbu bez zastoja.

CJELODNEVNA BATERIJA

Baterija traje i traje i traje…

Snažne i velikog kapaciteta, baterije u novoj seriji S20 uređaja iznose do maksimalno 5000 mAh (obično)4, 5. Također su i inteligentne, prilagođavaju se vašim mobilnim navikama da biste uštedjeli energiju i dulje izdržali na jednom punjenju.

Music Share

Budite DJ sa zadnjeg sjedišta

Music Share omogućuje povezivanje prijateljevog telefona s Bluetooth vezom za reprodukciju glazbe putem zvučnika na koji je spojen, što Vam daje kontrolu nad popisom za reprodukciju6.

  1. Snimanje 8K videozapisa omogućuje fotografije od 33 MP izravno iz 8K videozapisa.
  2. Senzor slike veći nego kod Galaxy S10 uređaja.
  3. Senzor slike Galaxy S20 uređaja otprilike je 2,9 puta veći nego na Galaxy S10 uređaju.
  4. Baterija kapaciteta 5000 mAh (uobičajeni) dostupna je samo za Galaxy S20 Ultra. Baterija Galaxy S20 uređaja ima kapacitet 4000 mAh (uobičajeni), a Galaxy S20+ 4500 mAh (uobičajeni). Uobičajene vrijednosti ispitane u neovisnim laboratorijskim uvjetima. Uobičajena vrijednost procijenjena je prosječna vrijednost s obzirom na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema standardu IEC 61960. Nazivni (minimalni) kapacitet je 3880 mAh za Galaxy uređaj S20, 4370 mAh za Galaxy S20+ i 4855 mAh za Galaxy S20 Ultra. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okruženju, obrascima korištenja i drugim čimbenicima.
  5. Procjena prema profilu upotrebe prosječnog/uobičajenog korisnika. Neovisna procjena tvrtke Strategy Analytics od 13.-24.1.2020. u SAD-u i UK-u s probnim verzijama modela SM-G980, SM-G981, SM-G985, SM-G986 i SM-G988 sa zadanim postavkama koristeći LTE, 5G Sub6 mreže (NIJE testirano na 5G mmWave mreži) Stvarni vijek trajanja baterije ovisi o mrežnom okruženju, korištenim značajkama i aplikacijama, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima.
  6. Dostupno na starijim Galaxy serijama nakon nadogradnje na Android 10 nakon puštanja Galaxy S20 uređaja u prodaju.

Naziv ponude

Pošaljite nam svoje podatke i ubrzo ćemo vas kontaktirati za realizaciju narudžbe

Osobne podatke koje ste nam dali prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točni. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.