Moj Telekom Aplikacija
NOVO U APLIKACIJI

Iskusite više uz Magenta Moments

Pridružite se novom svijetu iskustava, brojnih pogodnosti i odlične zabave. Raznim aktivnostima osvajajte srca i mijenjajte ih za pogodnosti, igrajte nagradne igre i preuzimajte darove. Istražite Magenta Moments i iskusite više.

Saznajte više

UKLJUČITE OBAVIJESTI

Samo dobre vijesti!

Primajte informacije o poklonima, nagradnim igrama, pogodnostima partnera i najboljim ponudama uređaja uz popuste.

Uključite obavijesti u postavkama vašeg mobilnog uređaja i među prvima saznajte što smo vam novoga pripremili. Odlične prilike su na tapp.

Kako uključiti obavijesti

Dodatni MB u appu

Ostvarite do 4000 MB više

Nadoplatite bon karticom, Google Pay ili Apple Pay uslugom i uživajte u više MB! Učinite to u aplikaciji i ostvarite puno više - do čak 4000 MB.

Uz, primjerice, Simpa bon od 5 EUR u aplikaciji ostvarite dodatnih 1000 MB tijekom promo perioda, a uz bon od 20 EUR dodatnih 4000.

Jer Simpa uvijek časti!

Doplati u aplikaciji

Smart Wi-Fi Manager

Kućna mreža na dlanu

Nema više potrage za Wi-Fi lozinkom kad dođu gosti jer se mreži pristupa putem QR koda.

Putem Moj Telekom aplikacije upravljajte svojim Wi-Fi podacima ili promijenite postavke modema. Provjerite koji uređaji su spojeni na vašu Wi-Fi mrežu pa pauzirajte pristup po potrebi ili potpuno zabranite pristup nepoznatima uređajima.

Saznaj više

Preuzmite aplikaciju

Ako ste privatni korisnik Hrvatskog Telekoma, registrirajte se u nekoliko koraka i odmah počnite koristiti Moj Telekom na svojem smartphoneu.

Kako uključiti obavijesti u Moj Telekom aplikaciji?
Kako preuzeti poklon za neograničeni internet?
Jednostavna prijava
Što sve mogu napraviti putem Moj Telekom aplikacije
Provjera potrošnje i aktivnih opcija na tarifi
Mogu li doplatiti bon sebi ili nekome drugome u aplikaciji?

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi osigurala da vam pružimo najbolju moguću uslugu. Klikom na "Prihvaćam" pristajete na obradu vaših podataka, kao i na njihov prijenos trećim pružateljima usluga. Podaci će se koristiti za analize, ponovno ciljanje i pružanje personaliziranog sadržaja na web mjestima od strane trećih pružatelja usluga. Za više informacija pogledajte postavke. Impressum

Prihvaćam sve Pristajem na obvezne