Moj Telekom Aplikacija
NOVO U APLIKACIJI

Iskusite više uz Magenta Moments

Pridružite se novom svijetu iskustava, brojnih pogodnosti i odlične zabave. Raznim aktivnostima osvajajte srca i mijenjajte ih za pogodnosti, igrajte nagradne igre i preuzimajte darove. Istražite Magenta Moments i iskusite više.

Saznajte više

UKLJUČITE OBAVIJESTI

Samo dobre vijesti!

Primajte informacije o poklonima, nagradnim igrama, pogodnostima partnera i najboljim ponudama uređaja uz popuste.

Uključite obavijesti u postavkama vašeg mobilnog uređaja i među prvima saznajte što smo vam novoga pripremili. Odlične prilike su na tapp.

Kako uključiti obavijesti

Dodatni MB u appu

Ostvarite do 4000 MB više

Nadoplatite bon karticom, Google Pay ili Apple Pay uslugom i uživajte u više MB! Učinite to u aplikaciji i ostvarite puno više - do čak 4000 MB.

Uz, primjerice, Simpa bon od 5 EUR u aplikaciji ostvarite dodatnih 1000 MB tijekom promo perioda, a uz bon od 20 EUR dodatnih 4000.

Jer Simpa uvijek časti!

Doplati u aplikaciji

Smart Wi-Fi Manager

Kućna mreža na dlanu

Nema više potrage za Wi-Fi lozinkom kad dođu gosti jer se mreži pristupa putem QR koda.

Putem Moj Telekom aplikacije upravljajte svojim Wi-Fi podacima ili promijenite postavke modema. Provjerite koji uređaji su spojeni na vašu Wi-Fi mrežu pa pauzirajte pristup po potrebi ili potpuno zabranite pristup nepoznatima uređajima.

Saznaj više

Preuzmite aplikaciju

Ako ste privatni korisnik Hrvatskog Telekoma, registrirajte se u nekoliko koraka i odmah počnite koristiti Moj Telekom na svojem smartphoneu.

Kako uključiti obavijesti u Moj Telekom aplikaciji?
Kako preuzeti poklon za neograničeni internet?
Jednostavna prijava
Što sve mogu napraviti putem Moj Telekom aplikacije
Provjera potrošnje i aktivnih opcija na tarifi
Mogu li doplatiti bon sebi ili nekome drugome u aplikaciji?

Brinemo o vašoj privatnosti.

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo vam pružili najbolje moguće online iskustvo i prilagodili sadržaj vašim interesima. Pomoću kolačića i korištenih tehnologija informacije se mogu pohraniti, obogatiti i čitati na vašem uređaju.

Klikom na "Prihvaćam sve" slažete se s pristupom vašem uređaju i obradom vaših podataka, stvaranjem i obradom pojedinačnih korisničkih profila na web stranicama, partnerima i uređajima te prijenosom vaših podataka trećim stranama. Vaš pristanak putem gumba „Prihvaćam sve” također predstavlja temelj za prijenos podataka u treće zemlje (čl. 49. GDPR-a).

Hrvatski Telekom ne može osigurati razinu zaštite podataka koja odgovara onoj u EU za prijenos podataka u tzv. treće zemlje, odnosno one zemlje izvan EU za koje ne postoji odluka Komisije EU o adekvatnosti i za koje ne postoje tzv. prikladna jamstva. U takvim državama postoji mogućnost da npr. vlast ima pristup vašim podacima o online korištenju i informacijama o proizvodima koje ste naručili na ovoj web stranici te nije zajamčeno potpuno ostvarivanje vaših prava u obradi podataka.

Za više informacija, uključujući i obradu podataka od strane nezavisnih pružatelja, pogledajte Informacije o obradi osobnih podataka putem kolačića.

Impressum