novi huawei mobiteli, novi ekosustav

Informirajte se o novim
detaljima prije odluke o kupnji

Nova generacija Huawei mobitela iz P40 serije temelji se na Android 10 AOSP (Android Open Source Project) i dolazi sa Huawei Mobilnim Servisima. Huawei Mobilni Servisi (HMS) skup je usluga temeljenih u oblaku, koji djeluje kao platforma za povezivanje programera aplikacija s Huawei ekosustavom.

Za instalaciju aplikacija na Huawei mobitel koristi se AppGallery ili More Apps.

Google Playstore s pristupom Aplikacijama, Google Aplikacijama i Google Mobile Services ("GMS") nisu dostupne na HUAWEI P40 seriji uređaja, a što, za sada, može rezultirati da neke aplikacije trećih strana trenutno ne budu dostupne ili ne rade ispravno na novoj seriji Huawei uređaja.

Više o HMS uređajima

Vodič za instalaciju aplikacija
na novim Huawei telefonima

Explore App Gallery

AppGallery je službena HUAWEI platforma za distribuciju aplikacija. Ovdje možete preuzeti sigurne, odabrane i zabavne aplikacije.

Saznajte više
More APPs

MoreApps je besplatno pametno rješenje putem kojeg možete preuzeti svoje omiljene aplikacije s različitih provjerenih linkova i izvora, a razvijena je od strane treće stranke.

Saznajte više
Phone Clone

Phone Clone je najsigurniji i najbrži način za prebacivanje aplikacija, kontakata, fotografija, videozapisa i postavki sa starog na novi HUAWEI pametni telefon.

Saznajte više

Čudo tehnologije na dlanu

Inspiriran ljepotom i oblikom tekuće vode, prelijevajući zaslon preko četiri ruba inovativno uklanja prepreke vida i mašte na svakom rubu. Uz brzinu osvježavanja od 90 Hz, možete uživati u imerzivnom pogledu preko cijelog fluidnog zaslona. Okvir i zaštitni okrugli uglovi poboljšavaju skladan osjećaj korištenja.

Novi izgled crno-bijele klasike

Poleđina telefona izrađena je od napredne nano-tech keramike. HUAWEI P40 Pro+ poliran je kako bi bio nježan, gladak i čvrst, čime postiže savršenu ravnotežu u izgledu i osjećaju. Prepoznatljivi sustav kamera i besprijekorna keramička poleđina integrirani su u konzistentan dizajn donoseći inkluzivni sklad prirode.

Najbolji pametni telefon
za fotografiju

Vodeći 1/1.28-inčni senzor u industriji u kombinaciji s iznimno velikom količinom piksela od 2,44μm sada dolazi i u kućištu pametnog telefona.

Započnite sa širokom perspektivom kadra tako da uhvatite sve, a zatim prijeđite na normalan prikaz kako biste proizveli visokokvalitetne kadrove danju ili noću. Ne zaustavljajte se, isprobajte 100x Super Zoom koji probija granice udaljenosti i privlači sve objekte bliže vašim očima. Otkrijte koja vas iznenađenja čekaju.

Izgledajte najbolje
bez dodatnog napora

Nova nadograđena prednja kamera visoke rezolucije od 32 MP s autofokusom u kombinaciji s IR kamerom za dubinu omogućava snimanje dopadljivih selfija s prirodnim bokeh efektima. Inteligentna optimizacija osvjetljenja, boje kože i detalja tekstura precizne su kako biste sa zadovoljstvom snimali selfije.

Vrhunske performanse
za stvarno iskustvo

Osjetite iznimnu brzinu prvog integriranog 5G SoC-a na svijetu10, čipseta Kirin 990 5G. Zahvaljujući EUV tehnologiji od 7nm+ i inovativnim CPU arhitekturama, HUAWEI P40 Pro+ postiže visoku učinkovitost i ujednačenost sustava. Uživajte u izvrsnim radnim značajkama grafičkog procesora Mali-G76 MC16, vrhunskoj obradi slika nadograđenog ISP-a i naprednim AI mogućnostima dvojezgrenog NPU-a.

Nastavite s radom,
uživajte u svakom danu

Inovativna CPU arhitektura donosi veliku energetsku učinkovitost. Mehanizam za raspodjelu temeljen na umjetnoj inteligenciji bolje iskorištava bateriju od 4.200 mAh za postizanje sjajnih rezultata i ostvarivanje duljeg vremena rada.

Najbrže na svijetu komercijalizirano bežično punjenje od 40 W. Odložite na kratko punjenje i nastavite s bezbrižnim korištenjem kad god vam zatreba.

Vaše lice je vaša lozinka

Otključavanje lica precizno otkriva crte vašeg lica kako bi vam pomogli da otključate zaslon ili pristupite privatnoj aplikaciji. Bez obzira na to nalazite li se u svijetlom ili tamnom okruženju, provjera je brza i pouzdana.

Huawei Cloud

Dodatna pogodnost za uređaje iz P40 serije kupljene do 31.12.2020. je dodatni prostor na Huawei Cloudu na period od godinu dana od trenutka aktivacije (najkasnije 31.12.2020.).

Pogodnost aktivirajte u AppGallery-Oblak-Nadogradite Prostor za pohranu i ovisno o modelu uređaja uživajte u dodatnom prostoru:
- uz P40 Pro i P40 Pro+ 50 GB
- uz P40 Lite 15 GB.

Što je Huawei App Gallery?
Što su Huawei Mobilni Servisi (HMS)?
Što je Quick Apps?
Ako proizvod nema Google aplikacije, kako mogu pristupiti Googleovim aplikacijama na HUAWEI P40 seriji uređaja?
Koje su razlike između GMS-a i HMS-a?
Mogu li pomoću HUAWEI pretraživača koristiti Google pretraživanje?
Što ako ne mogu pronaći željenu aplikaciju u Huawei APP Gallery?
Možete li mi pomoći pri postavljanju novog uređaja?
Jedna od aplikacija koje se plaćaju ne funkcionira / ne radi normalno / nije dostupna u Huawei AppGallery. Što da radim?
Prima li P40 serija i dalje Android Q/10 ažuriranja?
Što je Phone Clone?
Tijekom kloniranja telefona preko Phone Clone aplikacije, moji kontakti, fotografije i kalendar mogu se prenijeti?
Hoće li nakon kloniranja telefona postojati rizik ugrožavanja mojih bankovnih aplikacija?
Što sve omogućuju predinstalirane Huawei aplikacije?
Koliko traje garancija za HUAWEI P40 seriju pametnih telefona?