novi huawei mobiteli, novi ekosustav

Informirajte se o novim
detaljima prije odluke o kupnji

Nova generacija Huawei mobitela iz P40 serije temelji se na Android 10 AOSP (Android Open Source Project) i dolazi sa Huawei Mobilnim Servisima. Huawei Mobilni Servisi (HMS) skup je usluga temeljenih u oblaku, koji djeluje kao platforma za povezivanje programera aplikacija s Huawei ekosustaovm.

Za instalaciju aplikacija na Huawei mobitel koristi se AppGallery ili More Apps.

Google Playstore s pristupom Aplikacijama, Google Aplikacijama i Google Mobile Services ("GMS") nisu dostupne na HUAWEI P40 seriji uređaja, a što, za sada, može rezultirati da neke aplikacije trećih strana trenutno ne budu dostupne ili ne rade ispravno na novoj seriji Huawei uređaja.

Više o HMS uređajima

Vodič za instalaciju aplikacija
na novim Huawei telefonima

Explore App Gallery

AppGallery je službena HUAWEI platforma za distribuciju aplikacija. Ovdje možete preuzeti sigurne, odabrane i zabavne aplikacije.

Saznajte više
More APPs

MoreApps je besplatno pametno rješenje putem kojeg možete preuzeti svoje omiljene aplikacije s različitih provjerenih linkova i izvora, a razvijena je od strane treće stranke.

Saznajte više
Phone Clone

Phone Clone je najsigurniji i najbrži način za prebacivanje aplikacija, kontakata, fotografija, videozapisa i postavki sa starog na novi HUAWEI pametni telefon.

Saznajte više

Osjećaj udobnosti
u vašoj ruci

Inspiriran ljepotom prirode, Quad-Curve Overflow zaslon 1 inovativan je način uklanjanja barijera vida i mašte na svakom rubu. Uz 90 Hz brzinu osvježavanja, možete uživati u jedinstvenom pogledu na cijeli zaslon. Središnji okvir i zaštitni okrugli rubovi poboljšavaju skladan osjećaj ugodnosti od očiju do vaše ruke.

Osjetite dubinu elegancije

Odražavajući čistoću prirode, HUAWEI P40 Pro ujedinjuje čvrstu varijaciju boja - Deep Sea Blue, Ice White, Black, Blush Gold i Silver Forest. Mat završni sloj naglašava eterični osjećaj dubine koji otkriva eleganciju i unutarnji mir u svakoj nijansi.

Vizionarska fotografija

Vodeći 1/1.28-inčni senzor u industriji u kombinaciji s iznimno velikom količinom piksela od 2.44um sada dolazi i u kućištu pametnog telefona. Zajedno s RYYB filterom boja donosi velike količine svjetlosti, visok dinamički raspon (HDR) i nisku razinu šuma. Uz Octa PD autofokus, 50 MP glavna kamera redefinira snimke iznimne jasnoće uz precizne detalje, bez obzira na složenost scene i uvjete osvjetljenja. HUAWEI XD Fusion Engine uz nadograđene ISP i NPU funkcije brzo obrađuje ogromne količine podataka te poboljšava iznimnu jasnoću piksela na svakoj slici, bilo dnevnoj ili noćnoj.

Izgledajte najbolje
bez dodatnog napora

Nova nadograđena prednja kamera visoke rezolucije od 32 MP s autofokusom u kombinaciji s IR kamerom za dubinu omogućava snimanje dopadljivih selfija s prirodnim bokeh efektima. Inteligentna optimizacija osvjetljenja, boje kože i detalja tekstura precizne su kako biste sa zadovoljstvom snimali selfije.

Vrhunske performanse
za stvarno iskustvo

Osjetite iznimnu brzinu prvog integriranog 5G SoC-a na svijetu, čipseta Kirin 990 5G. Zahvaljujući EUV tehnologiji od 7nm+ i inovativnim CPU arhitekturama, Huawei P40 Pro postiže visoku učinkovitost i ujednačenost sustava. Uživajte u izvrsnim radnim značajkama grafičkog procesora Mali-G76 MC16, vrhunskoj obradi slika nadograđenog ISP-a i naprednim AI mogućnostima dvojezgrenog NPU-a.

Nastavite s radom,
uživajte u svakom danu

Inovativna CPU arhitektura donosi veliku energetsku učinkovitost. Mehanizam za raspodjelu temeljen na umjetnoj inteligenciji bolje iskorištava bateriju od 4200 mAh za postizanje sjajnih rezultata i ostvarivanje duljeg vremena rada. Zahvaljujući Huawei SuperCharge punjenju od 40W, opustite se i popijte kavu. Kad budete spremni za pokret, vaš će telefon biti napunjen.

Huawei Cloud

Dodatna pogodnost za uređaje iz P40 serije kupljene do 31.12.2020. je dodatni prostor na Huawei Cloudu na period od godinu dana od trenutka aktivacije (najkasnije 31.12.2020.).

Pogodnost aktivirajte u AppGallery-Oblak-Nadogradite Prostor za pohranu i ovisno o modelu uređaja uživajte u dodatnom prostoru:
- uz P40 Pro 50 GB
- uz P40 Lite 15 GB.

Što je Huawei App Gallery?
Što su Huawei Mobilni Servisi (HMS)?
Što je Quick Apps?
Ako proizvod nema Google aplikacije, kako mogu pristupiti Googleovim aplikacijama na HUAWEI P40 seriji uređaja?
Koje su razlike između GMS-a i HMS-a?
Mogu li pomoću HUAWEI pretraživača koristiti Google pretraživanje?
Što ako ne mogu pronaći željenu aplikaciju u Huawei APP Gallery?
Možete li mi pomoći pri postavljanju novog uređaja?
Jedna od aplikacija koje se plaćaju ne funkcionira / ne radi normalno / nije dostupna u Huawei AppGallery. Što da radim?
Prima li P40 serija i dalje Android Q/10 ažuriranja?
Što je Phone Clone?
Tijekom kloniranja telefona preko Phone Clone aplikacije, moji kontakti, fotografije i kalendar mogu se prenijeti?
Hoće li nakon kloniranja telefona postojati rizik ugrožavanja mojih bankovnih aplikacija?
Što sve omogućuju predinstalirane Huawei aplikacije?
Koliko traje garancija za HUAWEI P40 seriju pametnih telefona?

U Hrvatskom Telekomu poseban naglasak stavljamo na zaštitu osobnih podataka te smatramo važnim upoznati vas s kolačićima (eng. cookies) koje koristimo kako bismo ponudili napredno iskustvo korištenja i oglase prilagođene vama. Više informacija i dozvole za pojedine kolačiće potražite u postavkama.

Pristajem na kolačiće