Želite li puno pričati, SMS-ati i surfati na mobitelu, Najbolje tarife na pretplatu imaju sve što vam treba. Ako želite unaprijed odrediti potrošnju, odaberite tarifu na bonove.
Trebate li tarifu samo za surfanje na tabletu ili računalu, za vas su Najbolje Mobile net tarife koje uključuju promet po 4G brzini. Jedinstvena pogodnost mobilnog interneta na bonove jest da za veći iznos nadoplate bona dobivate manju cijenu surfanja.

Ponuda mobilnih tarifa

Koju god tarifu odabrali, moći ćete ostvariti popust za kupnju mobilnog uređaja.

Tarife za razgovor

Na pretplatu

  • Tarife za mobitel koje uključuju minute, poruke i internetski promet
  • Ostvarite popust na kupnju mobitela uz plaćanje karticama na rate, ili povoljniju tafiru bez kupnje uređaja

Na bonove

  • Tarifu unaprijed plaćate bonovima i trošite samo koliko koristite
  • Putem opcija možete ostvariti povoljnije razgovore, poruke i internetski promet

Tarife za surfanje

Na pretplatu

  • Odaberite tarifu s 10 ili 75 GB mjesečno
  • Uključena 4G brzina do 350 Mbit/s

Na bonove

  • Tarifu unaprijed plaćate bonovima i trošite samo koliko koristite
  • Što je veći iznos nadoplate, manja je cijena surfanja
Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Trenutno nema
dostupnih agenata za chat

Još uvijek možete postaviti pitanje o kupnji HT usluga ili proizvoda. Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.

Osobne podatke koje ste naveli prikupljamo u svrhe kontaktiranja korisnika. Ujedno jamčite da su podaci koje ste naveli Vaši osobni podaci. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka možete vidjeti u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.

Pošaljite

NAJBOLJA MREŽA, IZMJERILI KORISNICI – POTVRDILA OOKLA® SPEEDTEST®

Certifikat je dodijelila kompanija Ookla koja predstavlja industrijski standard u testiranju kvalitete telekomunikacijske infrastrukture od strane korisnika, jer se u potpunosti zasniva na korisničkim testovima kvalitete i brzine mreže.

Ookla generira preko 10 milijuna testova od strane korisnika dnevno, a ukupno su telekom korisnici diljem svijeta putem Ooklinog sustava od njegova pokretanja napravili preko 22 milijardi testova brzine i kvalitete svojih mreža. Zbog toga, Ookla ima najveću globalnu bazu podataka o performansama fiksnih i mobilnih mreža diljem svijeta.

Ooklin sustav testiranja kvalitete mreža Ookla Speedtest besplatan je i korisnici testiraju mrežu putem koje pristupaju internetu u realnom vremenu i na vlastitim uređajima, što daje najbolji uvid u njihovo korisničko iskustvo. Svake sekunde diljem svijeta korisnici putem Ookla Speedtest platforme naprave 158 testova.

Potvrđeno analizom podataka Ookla® Speedtest Intelligence® za prvih šest mjeseci 2019. Ookla žigovi koriste se pod licencom i u dozvoljenom obliku: Ookla Speedtest