Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.

Internet XL

Internet XL 90,00 kn/mj. Aktivirajte

Uz Opciju Internet XL surfajte na mobitelu ili prijenosnom računalu bilo kad i bilo gdje i iskoristite 9000 MB podatkovnog prometa uključenog u mjesečnu naknadu.

4G brzina

Surfajte 4G brzinom bez dodatne naknade.

Uz Internet XL opciju možete surfati 4G brzinom (do 75 Mbit/s download, do 25 Mbit/s upload), aktivirat će se automatski bez dodatne naknade.
Preduvjet za korištenje 4G brzine pristupa internetu je posjedovanje 4G uređaja te je potrebno biti u području koje je pokriveno 4G mrežom. Dostupnost provjerite na karti pokrivenosti.

Opciju Internet možete aktivirati na svim tarifama za korisnike bonova.

Opciju možete aktivirati direktno slanjem SMS poruke sadržaja INTERNET XL na broj 13636 ili pošaljite A na broj 13636 i slijedite upute. Također opciju možete aktivirati pozivom Službi za korisnike, kao i na svim T prodajnim mjestima.

Uvjeti korištenja Opcije Internet S, M, L, XL (PDF) »

ŽELITE LI DA VAS KONTAKTIRAMO?

Ostavite nam svoje podatke kako bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaša pitanja

Osobne podatke prikupljamo radi kontaktiranja korisnika. Zato je važno da su točno napisani. Detaljnije o zaštiti osobnih podataka pogledajte u
Politici zaštite privatnosti korisnika HT-a.